Arnold Schwarzenegger Va Face Echipă Cu Sylvester Stallone În The Tomb

Ultimul proiect al celor de la Summit Entertainment, i-ar putea readuce pe marile ecrane pe Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone, într-un nou film de acțiune numit The Tomb.
Filmul în cauză, The Tomb, are o istorie destul de lungă și ciudată.
Inițial Bruce Willis era stabilit să joace în acest film, alături de regizorul Antoine Fuqua, dar până la urmă Bruce Willis a abandonat proiectul.

După ce Willis a refuzat proiectul, și regizorul Antoine Fugua a renunțat la rândul lui, Arnold Schwarzenegger a fost luat în considerare pentru o posibilă primă revenire pe marile ecrane, dar atunci când Schwarzenegger a ales în schimb filmul The Last Stand, următorul pe lista a fost Sylvester Stallone, care până la urmă a semnat un contract pentru rolul principal din The Tomb.
Povestea din viitorul film, ne va prezenta povestea personajului principal Ray Breslin (Stallone), care este o autoritate în structura închisorilor de înaltă securitate, dar care are parte de o înscenare mișelească.
Abilitățile lui sunt puse la încercare atunci când devine încarcerat într-o închisoare pe care el a proiectat-o, în încercarea disperată de a evada, și a-l găsi pe cel ce l-a trădat.
Într-o dezvoltare destul de interesantă, surse oficiale spun acum că Schwarzenegger este în discuții cu Stallone pentru posibilitatea de a veni la bordul proiectului într-un rol diferit.

Dacă caracterul lui Stallone, încearcă cu disperare să scape din închisoare, după ce a fost închis pe nedrept, Schwarzenegger ar putea juca rolul unui alt deținut sau eventual, un deținut pe care personajul lui Stallone l-a închis.
Oricum ar fi, aceast film care cel puțin ipotetic le va reuni pe cele două staruri într-o singură peliculă , sună interesant și este de perspectivă.
Filmul The Tomb este în prezent fără un regizor, dar dacă Arnold Schwarzenegger va ajunge să semneze pentru un rol în acest film de acțiune, cei de la Summit, se vor mișca atât de repede în a găsi un regizor, încât nu vom apuca să spunem nici măcar The Tomb.

Fostul guvernator Schwarzenegger este deja implicat în două proiecte majore, The Last Stand, și filmul de acțiune cu influențe supernaturale, Black Sands, iar cum prietenia dintre fostul guvernator și Stallone este una veche, ne așteptăm să-i vedem pe amândoi în această nouă producție.
Scenariul pentru The Tomb a fost scris de către Miles Chapman și Jason Keller.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.