Ghost Rider: Spirit of Vengeance Clip Nou In Spatele Camerelor De Filmat

Regizorii Mark Neveldine şi Brian Taylor ne prezintă un nou clip din Ghost Rider: Spirit of Vengeance din spatele camerelor de filmat, şi ne arată cum îşi risca viaţa cu cascadoriile fantastice făcute în timpul filmărilor.
Este clar o plimbare cu hopuri pentru Ghost Rider: Spirit of Vengeance, filmul fiind o continuare a unei producţii pe care foarte puţini oameni au plăcut-o, şi chiar şi atunci când s-a anunţat o continuare, ştirea nu a fost primită cu mult entuziasm.
Singura şansă de a mai salva ceva din reputaţia lui Ghost Rider pe marile ecrane a venit atunci când regizorii filmului Crank, Mark Neveldine şi Brian Taylor au venit la bord.

Stilul unic al celor doi regizori, ce pare perfect pentru Ghost Rider, a mai ridicat cumva speranţa fanilor.
În ciuda reacţiilor timpurii care indică faptul că această continuare sub conducerea duoului Mark Neveldine şi Brian Taylor nu a fost una din cele mai inspirate, nimeni nu neagă măiestria celor doi atunci când vine vorba de tactici de filmare unice, ce oferă o adevărată experienta cinematografică, iar dorinţa lor de de a contribui efectiv la filmarea cadrelor, demonstrează că pasiunea celor doi regizori este una nebuneasco-creativa.

În acest clip, din spatele camerelor de filmat, veţi recunoaşte cu siguranţă imagini unice din România, şi veţi vedea de ce regizorii Mark Neveldine şi Brian Taylor vor aduce pe marile ecrane o abordare unică a continuări Ghost Rider Spirit Of Vengeance.

În fond, nu contează cât de mult va avea succes filmul, acest clip demonstrând câtă pasiune s-a pus în realizarea acestei continuări, un making-of care ar putea fi mult mai distractiv decât filmul în sine.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.