Johnny Depp Începe Filmările Pentru Lone Ranger Luna Viitoare

După o serie de probleme bugetare, filmul lui Gore Verbinski, Lone Ranger, cu Johnny Depp şi Armie Hammer în rolurile principale, va începe filmările în luna Februarie a acestui an, în locaţii din New Mexico.
Proiectul lui Jerry Bruckheimer şi Gore Verbinski al celor de la Disney, Lone Ranger, a trecut prin tot felul de greutăţi încă de la începuturile dezvoltări sale, şi nu în ultimul rând, probleme cu scenariul ce conform declaratilor lui Gore Verbinski, includea iniţial vârcolaci mistici şi coioţii supernaturali, precum şi ultimele probleme cu bugetul ce iniţial era imens, dar care se pare că a mai fost redus între timp.

Acum, Lone Ranger va începe filmările luna viitoare, în locaţii diferite dinn New Mexico.
Guvernatorul Susana Martinez şi Oficiul De Film New Mexico a anunţat astăzi că Walt Disney Pictures producătorul Jerry Bruckheimer, regizorul Gore Verbinski, alături de Johnny Depp, vor începe filmările principale pentru viitorul film western Lone Ranger în New Mexico, în luna Februarie 2012, producţia fiind programată deja să ajungă în diferite locaţii din jurul localităţilor Albuquerque, Santa Fe, Shiprock şi alte locaţii adiacente, începând de lună viitoare până în jurul lunii August 2012.
Lone Ranger este o aventură palpitantă plină de acţiune şi umor, în care celebrul erou mascat, este readus la viaţa într-o nouă viziune.

Nativ Americanul Tonto, relatează poveştile nespuse care au dus la transformarea lui John Reid, un om al legii, într-o legendă a justiţiei western, povesti ce vor ţine audienţa în priză, într-o peliculă plină de surprize epice, cu replici pline de umor.
Atunci când un tânăr Ranger Texan devine singurul supravieţuitor al unei ambuscade organizată de un lider malefic, el este salvat de un vechi prieten din copilărie un indian Comanche pe nume Tonto, cu care rangerul texan a făcut un legământ de frăţie în copilărie.
După recuperarea sa, el îşi dedică viaţa luptei împotriva răului, cu ajutorul calului numit Silver şi a partenerului său indian Tonto, el devenind marele erou mascat western, Lone Ranger.
În timp ce Lone Ranger va fi titlul oficial al filmului, Johnny Depp a precizat în nenumărate rânduri în trecut faptul că filmul vrea să reinventeze rolul Tonto şi că oficiali de la studiourile Disney vor să transforme indianul într-un personaj principal, cu implicaţii de durată, şi probabil şi o viitoare franciza!

Este neclar în acest moment cât de mult din aspectul mistic al scenariului despre care Gore Verbinski vorbea în trecut.
Din păcate, dacă Lone Ranger se dovedesc a fi un eşec la box-office, un lucru care nu trebuie neapărat să se întâmple, dar dacă va fi aşa, garantăm că nu vom mai vedea un film western pentru multă vreme de acum încolo, mai ales după succesul mediocru al filmului Cowboys & Aliens.

Lone Ranger va fi regizat de Gore Verbinski, produs de Jerry Bruckeimer, şi dispune deocamdată de două nume sonore pentru distribuţie, cu Johnny Depp în rolul nativ americanului Tonto şi Arnie Hammer în rolul John Reid/Lone Ranger.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.