Man On A Ledge Cu Sam Worthington În Patru Minute De Preview

Un preview de patru minute pentru filmul Man On A Ledge oferă mai multe detalii interesante cu privire la motivaţia personajul lui Sam Worthington, Nick Cassidy.
Pentru a ne determina să vizităm cinematografele pentru noul film al lui Sam Worthington, cei de la Summit Entertainment au lansat un preview de patru minute pentru filmul Man On A Ledge, în care puteţi descoperi motivaţia personală şi povestea reală din spatele personajului Nick Cassidy.

După ce veţi vedea această previzualizare extinsă, vă va deveni clar că acest thriller este mult mai complicat decât pare la prima vedere, încercarea de sinucidere a lui Cassidy fiind doar începutul unui mister mult mai profund, care ar putea avea un final neaşteptat.
Ar putea fi şi datorită faptului că conform declaraţilor, regizorul Asger Leth şi scenaristul Pablo F. Fenjves, deţin un as în mânecă în ceea ce priveşte finalul filmului.
Oricum ar fi, filmul a reuşit să atragă o distribuţie destul de solidă, cu actori că Kyra Sedgwick, Ed Harris, Jamie Bell, Ed Burns, Elizabeth Banks şi Anthony Mackie.
Chiar şi Sam Worthington pare să fie în largul său în acest rol, care-i oferă o perspectivă diferită.

Nedreptatea unui sistem judiciar defectuos îl aduce pe un poliţist incoruptibil în pragul disperări şi după ce a ajuns în închisoare pentru o infracţiune pe care nu a comis-o, Nick (Sam Worthington) începe să încalce toate regulile.
Însă teribilă scenă pe care o plănuieşte după evadarea sa din închisoare, este de fapt un plan foarte bine pus la punct, iar în timp ce el joacă rolul sinucigaşului, Nick coordonează de fapt furtul unui diamant de 30 de milioane de dolari, pentru dispariţia căruia a ajuns iniţial în închisoare.
Aceasta este singura cale de a-şi demonstra nevinovăţia şi pentru asta are nevoie de ajutorul negociatoarei Lydia.

În momentul în care poliţia reuşeşte să îl identifice, o echipă SWAT este trimisă la faţa locului pentru a-l extermina şi cum negociatoarea Lydia (Elizabeth Banks) nu este încă sigură de partea cui se afla adevărul, şansele lui Nick sunt tot mai slabe cu fiecare secundă ce trece.

Man On A Ledge va ajunge în cinematografe începând cu data de 27 Ianuarie.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.