Marcus Nispel Va Regiza Adaptarea Horror Hack Slash

Marcus Nispel va regiza probabil cel mai original film din cariera sa, o producție cu un titlu care se potrivește cu stilul său original, Hack/Slash, o adaptare cinematografică horror de acțiune a popularei cărți de benzi desenate.
Cariera regizorului Marcus Nispel a fost până acum în mare măsură înrădăcina în remake-uri și reimaginari, el având la activ filme ca Texas Chainsaw Massacre, Friday The 13th și Conan Barbarul.

Dar nici una din aceste versiuni nu este originală.
El a mai regizat filmul Pathfinder, și a pierdut un remake al unui film norvegian din 1987.
Bine cunoscut pentru munca sa la genul horror, Marcus Nispel are în curs de dezvoltare un alt film tipic intitulat Blackmask.
Se pare că acum, el este regizorul preferat la bordul adaptării novelei horror Hack / Slash, care a început să prindă viață în peisajul de la Hollywood, încă din 2008.
Justin Marks a fost inițial angajat să adapteze cartea de benzi desenate a lui Seeley Tim și Stefano Caselli.

Todd Lincoln trebuia inițial să regizeze adaptarea, dar suedezul Fredrik Bond, un regizor de reclame, a fost stabilit pentru regie în anul 2009.
Proiectul a stagnat multa vreme, cu toate acestea, târziu în 2009, Stephen Susco a fost angajat să scrie un nou proiect de scenariu, și de atunci nu s-a mai auzit aproape nimic despre proiect.
După ultimele informații, se pare că Nispel va regiza adaptarea pentru cei de la Relativity, care au resuit să dețină dreptul asupra proprieții, atunci când au preluat divizia Rogue Pictures, de la Universal.
Nu există deocamdată nici o confirmare despre vreun scenariu nou, și din câte se pare, se va lucra cu scenariul rescris de Stephen Susco. 

De asemenea, nu există încă nici o delaratie despre o data oficială pentru începerea fimarilor, despre buget sau despre distribuție.
Hack/Slash
este o poveste creată de Tim Seeley și Caselli Stefano, ce urmărește povestea lui Cassie Hack, o femeie care simbolizează clișeul de tânără sexy și singuratică, ce rămâne în picioare la sfârșitul oricărui film de groază, și cu toate acestea, nu se mulțumește doar cu asta, ea devinind și cea care-i ademenește și vânează pe toți ucigași, fiind protejată de greoiul și muscularul Vlad.
Nemulțumită doar cu supraviețuirea, tânăra singuratică și sexy Hack, călătorește peste tot, în căutarea disperată de a ucide toți psihopați.

Marcus Nispel

Deși proiectul a zăcut în dezvoltare o perioadă îndelungată de timp, implicarea lui Nispel ar trebui să pună lucrurile în mișcare mai repede decât ne-am aștepta.
Producători viitoarei adaptări sunt Alexandra Milchan, Adrian Askarieh și Daniel Alter.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.