Pozele Noi Din Prometheus Dezvaluie Costumul Creaturilor Space Jockey

Cele mai recente imagini din filmul lui Ridley Scott, Prometheus includ două costume spaţiale de o asemănare izbitoare cu cea a celebrei creaturi Space Jockey din filmul original Alien.
Faptul că filmul lui Ridley Scott, Prometheus va atinge pe alocuri şi porţiuni din povestea despre creatura gigant, cunoscută sub numele de Space Jockey din filmul Alien, nu este nici un secret pentru nimeni.
Chiar dacă regizorul nu a confirmat acest lucru, primul trailer oficial al filmului, ne tachinează cu câteva frânturi dinstincte ale creaturii numită Space Jockey.

În mod similar, două costume dinstincte, ce par a fi făcute special pentru creaturile Space Jockey, sunt vizibile în fundalul celei mai recente imagini din viitorul film Prometheus, oferind o nou perspectivă a acestor fiinţe extraterestre, şi puţin din structura căştilor de protecţie, imagine ce o puţeti vedea putin mai jos.
O imagine ce pare cunoscută tuturor celor ce au văzut filmul original Alien, şi celor care şi-au pus măcar o dată întrebarea: de unde provin aceste creaturi xenomorfe?

Regizorul Riddey Scott a declarat în trecut, de nenumărate ori, că ceea ce am văzut noi în filmul original Alien, a fost de fapt un costum spatial biomecanic.
Un costum spaţial biomecanic ce doar proteja fiinţele extraterestre, ale cărei origini au rămas necunoscute, şi ale căror corp, a fost folosit de fiinţele xenomorfe pentru a se multiplica, înainte ca echipajul de pe Nostromo să ajungă la ei.
De fapt regizorul s-a hazardat şi a declarat în trecut ca în interiorul costumelor spaţiale biomecanice nu era nici o fiinţă.
Aceste declaraţii, cât şi altele cu privire la controversata creatură Space Jockey, au alimentat de-a lungul timpului imaginaţia fanilor şi nu numai.
S-au pus prea multe întrebări, şi au venit prea puţine răspunsuri.

Noul film Prometheus ce va ajunge pe marile ecrane anula cesta în Iunie, îl face pe Ridley Scott să revină la franciza Alien, o franciză ce a devenit una din cele mai bune serii de filme science fiction din istoria cinematografiei.
Filmul aduce în prim plan o echipă de oameni de ştiinţă şi exploratori ce se afla într-o călătorie palpitantă, care le va testa limitele fizice şi psihice, purtându-i într-o lume îndepărtată, unde vor descoperi răspunsurile la întrebările noastre cele mai profunde şi la misterul vieţii.
Echipajul nu va descoperi doar informaţii tulburătoare cu privire la originile umanităţii, ci va avea parte şi de primul contact cu rasa creaturii Space Jockey, sau cel puţin cu extratereştri ce poartă această armură scheletică.
O puteţi admira pe Elizabeth Shaw (Noomi Rapace), în poza de mai jos, în ceea ce pare a fi explorarea unei arhitecturi interesante, cu un fundal ce ne prezintă două organisme sau costume destul de familiare.

Pe de altă parte, cei de la Cinemart, au primit recent imagini de la o persoană de încredere, ce furnizează două fotografi a ceea ce par a fi forma timpurie a unor modele de design pentru măştile creaturilor Space Jockey.
Ridley Scott
a declarat că are intenţia de a nu folosi prea multe efecte speciale sau CGI în filmul Prometheus, cu scopul de a aduce filmului caractere şi extratereştri cât mai credibili, din punct de vedere vizual, o sarcină care se pare este supravegheată în mare parte de către colaboratorul frecvent al regizorului, scenograful Arthur Max, care la rândul său, a primit informaţii şi indicaţii de la artistul ce s-a ocupat de filmul original Alien, HR Giger.

Deci, Da, celebrul costum biomecanic al creaturilor Space Jockey va putea fi văzut în Prometheus, şi e clar că vom avea de-a face cu câteva creaturi interesante.
Cine exact va purta aceste costume, ce doresc ei, şi de ce acţiunile echipajului navei din film i-au supărat pe aceştia, astfel încât să pună în pericol chiar existenţa omenirii?

Va trebui să aşteptăm pentru a primi aceste răspunsuri până în 8 Iunie, când filmul sci-fi Prometheus va fi lansat în cinematografele 2D şi 3D.
Proiectul sci-fi Prometheus are o distribuţie de zile mari, ce include nume sonore ca: Noomi Rapace, Michael Fassbender, Charlize Theron, Idris Elba, Sean Harris, Kate Dickie, Rafe Spall, Logan Marshall-Green, Guy Pearce, şi Patrick Wilson, fiind regizat de veteranul Ridely Scott, după un scenariu conceput şi scris de Damon Lindelof.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.