Reboot-ul The Crow Prinde Aripi Alaturi De Un Nou Scenarist Si Regizor

Relativity Media şi Compania Weinstein şi-au rezolvat disputa juridică ce influenta rboot-ul filmului The Crow, deschizând astfel calea proiectului pentru începerea producţiei, alaturi de un nou scenarist si un regizor.
Există atât de multe rebooturi şi remakeuri stabilite în curs de dezvoltare la Hollywood, încât problemele legate de distribuţie, au devenit atât de comune încât trec neobservate.

Este şi cazul reboot-ului The Crow al celor de la Relativity Media, care a pierdut deja ambele staruri ce au aderat la acest proiect, pe Bradley Cooper şi pe regizorul Juan Carlos Fresnadillo, atunci când o bătălie juridică asupra drepturilor de distribuţie a început între Relativity Media şi Compania Weinstein.
În timp ce niciodată un asemenea proces nu a împiedicat pe deplin progresul producţiei, incertitudinea ce plana asupra proiectului şi incapacitatea de a începe producţia într-un viitor apropiat, i-a determinat pe regizorul Juan Carlos şi star-ul Bradley Cooper să îşi găsească alte proiecte, astfel lăsând reboot-ul The Crow în spate.
Deşi stadiul de producţie a fost destul de avansat, iar regizorul şi echipa de producţie a realizat chiar şi un concept grafic preliminar pentru Bradley Cooper ce urma să deţină rolul principal, proiectul a fost pus în aşteptare atunci când Juan Carlos Fresnadillo şi-a luat alt angajament regizoral.

Concept Grafic Initial The Crow Pentru Bradley Cooper

După ce ieri cei de la Relativity Media şi Weinstein şi-au reglat problemele legale cu privire la distribuţia filmului The Crow, au anuntat oficial ca vor continua producţia filmului impreună.
Iată şi declaraţia oficială emisă ieri:

„Procesul dintre Relativity Media şi Compania Weinstein privind producţia The Crow a fost rezolvat pe cale amiabilă, în afară instanţei, iar ambele părţi vor continua să lucreze la acest film împreună. În plus, Relativity Media a respins toate pretenţiile sale faţă de Compania Weinstein pentru vreo ilegalitate în ceea ce priveşte eliberarea şi distribuirea, iar Compania Weinstein a respins toate pretenţiile sale faţă de Relativity Media.”

Într-un cuvânt, mai bine împreună decât deloc, despărţiţi.
Prin urmare, reboot-ul The Crow, va ajunge din nou în producţie, şi va trece din nou prin aceeaşi căutare a unui star pentru rolul principal.
O să auzim în curând dacă proiectul va fi reluat în starea sa actuală, inclusiv dacă scenariul scris de Alex Tse (Watchmen) va fi folosit sau refăcut, deşi există mult scepticism în ceea ce priveşte conceptul iniţial al proiectului.
Mult scepticism, ce vine probabil nu din cauza situaţiei incerte a proiectului, ci probabil din cauza francizei care nu este una de succes, cele trei continuări şi show-ul TV fiind fără un succes notabil.

Brandon Lee în rolul Eric Draven

Viziunea iniţială, cu regretatul Brandon Lee, a filmului The Crow, a fost în general o încercare destul de loială materialului scris original, un material ce surprinde imagini cu variaţii între elegant şi murdar şi o atmosferă violentă cu inspiraţie gotică.
Prin urmare, oficiali de la Relativity susţin că nouă versiune va oferi mai multe evenimente întunecate, o versiune în care Eric Draven îşi continuă cruciada de răzbunare.
Se pare că singurul mod de a face cu adevărat ca reboot-ul producţiei The Crow să funcţioneze în zilele noastre, rămane exploatarea elementele supernaturale pe care povestea le conţine şi probabil legăturile cu lumea reală, într-un fel similar cu ceea ce regizorul Marc Webb încearcă să facă cu viitorul Amazing Spider-Man.

Acum că divergentele legale au fost înlăturate, se pare că scenaristul Jesse Wigutow ar fi în tratative pentru a reface complet scenariul acestui mult întârziat proiect.
Alături de el va fi pentru coordonare, regizorul scenarist F. Javier Gutierrez, care a fost desemnat de către oficiali la cârma acestui proiect.
Rămâne să aflăm dacă cei doi noi veniţi, vor avea o viziune diferită faţă de cea anterioară, dacă vor folosi un scenariu nou, şi cel mai important aspect, ce actor preferă pentru rolul principal.

Tu cine crezi că ar putea juca rolul principal în reboot-ul The Crow?

2 comentarii

 1. Oricare in afara de Robert Pattinson, Channing Tatum sau Mark Wahlberg :))

  Brandon Lee NU are un inlocuitor, a fost nascut pentru acest rol, defapt cu el a si murit.

  Dar ca sa raspund la intrebare as opta pentru Jared Leto.

  1. Wow Bogdan 🙂
   Ma uimesti 🙂
   Nu cred ca gaseam o alegere mai potrivita decat Leto 🙂
   Desi cred ca cei de la Relativity or sa vrea un nume mai cu rezonanta!

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.