Spartacus Vengeance – Sezonul 2 În Două Noi Clipuri Publicitare

Vezi două noi clipuri despre sezonul 2 Spartacus Vengeance, în care Lucy Lawless, Viva Bianca, Katrina Law, Hanna Mangan Lawrence, și producătorii, discută despre modul în care femeile din Spartacus: Vengeance reușesc să complice situația tensionată din acest sezon, ce aduce noi provocari.

Povestea omului ce a fost trădat de romani, forțat să devină sclav, ca mai apoi să renască ca și gladiator și conducător al unei revolte, devenind astfel rebelul cel mai de temut pentru Republica Romană, continuă cu sezonul 2, intitulat Spartacus Vengeance.

Serialul care conține multă acțiune mânjită cu sânge, sexualitate exotică, ticăloșie și mult eroism, cât și un scenariu de excepție, se întoarce în stilul caracteristic, în 27 Ianuarie pe micile ecrane, fiind transmis de canalul privat Starz.
Acest serial epic, ce este iubit pentru stilul său unic de a prezenta o poveste ce intrigă lumea și după 2000 de ani, a devenit incontestabil, unul din cele mai așteptate seriale pentru începutul anului 2012, și vine, spre deliciul fanilor, cu multe schimbări majore, care ar putea ridica audiența și popularitatea serialului și mai mult ca până acum.

În sezonul 2, eroii noștri vor fi puși pe fugă, uni vor încerca să se ascundă, iar o parte vor folosi tactici de gherilă pentru a se apăra sau a ataca diferite puncte strategice ale imperiului roman.
Dar cea mai mare intrigă o aduce personajul principal atunci când se găsește în poziția delicată de a-și satisface nevoia personală de răzbunare, sau de a face ordine în ceata de gladiatori pe care a eliberat-o din sclavie.
Ca întotdeauna, serialul Spartacus încearcă să păstreze și momentele cheie din istorie, care să ajute prezentarea celei mai cunoscute povești de 2000 de ani încoace.
Probabil cea mai mare provocare a producătorilor este acest nou sezon, și ceea ce aduce el odată cu difuzarea sa, mai multe decoruri, peisaje antice, și nu în ultimul rând un nou actor care îl întruchipează pe Spartacus , Liam Mcintyre.

Evident sezonul 2 aduce cu el și personaje noi, care ar trebui să compenseze lipsa unor personaje mult îndrăgite din sezonul anterior.

Agron , personajul ce a fost prezent puțin și la finalul sezonului 1, este interpretat de Dan Feuerriegel și va avea un rol mai important în sezonul 2, el fiind un războinic de temut, antrenat și călit ca și gladiator, dedicîndu-și loialitatea lui Spartacus și rebeliunii condusă de el, dar mai presus de orice, el simte nevoia de răzbunare pentru moartea fratelui său ce a intervenit în evadare din ludus Batiatus .
Temperamentul său coleric, produce încă sentimente de ură față de Crixus.

Seppius interpretat de actorul Tom Hobbs este un tânăr roman ambițios și încăpățânat, care își conduce propria trupă de mercenari în vânătoarea lui Spartacus.
Seppius refuză cu încăpățânare să coopereze cu Glaber, la sosirea sa în Capua, și contribuie vehement la concursul tensionat pentru onoarea ce-i va reveni omului care îl va prinde primul pe Spartacus.
Deși sever și nemilos, Seppius va afla că această sarcină, și concursul tacit pe care îl duce cu Glaber, nu este o sarcină ușoară, dar ambiția sa de a câștiga onoare în Imperiul Roman, este mai presus de orice.

Seppia interpretată de Hanna Mangan Lawrence este sora mai mică a lui Seppius, care tânjește să își aplice farmecele bărbaților din elita romană, care au ajuns la Capua să îl urmărească pe Spartacus.
Ea are o atitudine aparent lipsită de griji, dar dezaprobatoare față de fratele ei, având o dorință încăpățânată de a rezolva problemele în stilul ei propriu.
Seppia va descoperi totuși, că lipsa de experiență, o va pune în fața pericolelor sângeroase, în acesta luptă pentru putere și influență în Capua.

În cele două noi clipuri, Starz Studios ne duce dincolo de arenă, cu imagini din interiorul filmărilor la Spartacus: Vengeance.
Plus, avem parte și de aproape 12 minute de interviuri din spatele camerei de filmat, cu păreri ale distribuției si al producătorilor, despre acest nou sezon.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.