Spielberg Va Regiza Un Film Epic Despre Moise Intitulat Gods And Kings

Warner Bros Pictures se află în ultimul stadiu al dezvoltării unei producţii epice cu un buget imens, despre povestea personajului biblic Moise, care se pare îl va avea ca regizor pe Steven Spielberg.
Încă din 1998, când filmul de desene animat The Prince Of Egypt a câştigat un Oscar, s-a tot vorbit despre realizarea unui film pentru marile ecrane despre viaţa lui Moise şi aventurile prin care acesta a trecut.

Nici un proiect nu a fost realizat, şi nici o idee, oricât de originală ar fi fost ea, nu a ajuns măcar pe masa unui oficial al vreunui studio.
Asta până mai anul trecut, când zvonuri despre un scenariu fantastic au ajuns să facă ocolul internetului, până când cei de la Warner au declarat oficial că deţin un scenariu şi că sunt în căutarea unui regizor pentru acest proiect.
La început a fost hărţuit de către cei de la Warner Bros Pictures, mai apoi Steven Spielberg a iniţiat nişte discuţii formale, pentru ca acum să fie în tratative oficiale pentru a prelua cârma unei producţii de proporţii epice despre viaţa lui Moise, film ce deocamdată poartă titlul de lucru Gods And Kings.

Gods And Kings Fan Made

Michael Green (Green Lantern) şi Stuart Hazeldine (Paradise Lost) au scris scenariul viitorului film care îşi propune să spună întreaga poveste a vieţii lui Moise, tot drumul de la naştere până la moarte şi încearcă să acopere absolut toate aspectele, de la eliberarea sclavilor evrei şi plăgile din Egipt, până la cele zece porunci şi zecii de ani rătăciţi prin pustietate.
Tonul pe care viitoarea producţie de proporţii este de aşteptat să îl aibă, este unul nu foarte formal, ca de exemplu filmul din 1965 al producătorului Cecile B. De Mille, ci este descris ca fiind mai degrabă un fel de Braveheart cu un Moise în rolul principal ce este descris ca unul din mari luptători ai istoriei.
Acesta producţie va fi filmată cu un ton alert şi curajos, puţin mai realist decât alte producţii anterioare.

Producătorii Dan Lin (Sherlock Holmes: A Game of Shadows) şi Matti Leshem au fost iniţial ataşaţi la conducerea proiectul Gods And Kings, ei fiind încă implicaţi în producţie si dezvoltare la acest proiect măreţ, care urmează să înceapă filmarile undeva în luna Martie – Aprilie 2013.
Steven Spielberg tocmai a terminat regia filmului Lincoln şi este deja în lucru cu postproducţia pentru următorul său proiect sci-fi intitulat Robopocalypse.
Având în vedere că Warner Bros a tot încercat şi în trecut să îl coopteze pe Spielberg în acest proiect epic, şi considerând că celebrul regizor nu a negat implicarea sa în realizarea acestui film, există şanse de 90% ca următorul proiect al lui Steven Spielberg să fie chiar acest epic despre viaţa lui Moise.

Ar trebui să fim foarte intrigaţi.
Dar până în Primăvara lui 2013, se pot schimba încă multe, şi sperăm că optimismul regizorului nu va scădea în intensitate pentru acest proiect ce se anunţă a fi o bombă cu buget imens.

3 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.