Step Up 4 Rupe Toate Regulile Dansului În Primul Trailer Oficial

Ultimul film din franciza Step Up are parte de primul trailer ce anunţă o altă producţie plină de dans, culoare şi muzică bună pentru Step Up 4 în 3D.
Încă de la primul film Step Up, m-am declarat fan convins, poate şi mai mult datorită vremurilor apuse în care practicam dansul, dar sunt sigur că sunt în asentimentul multor persoane când spun că datorită combinaţiei dintre dans şi muzică mi-au plăcut toate cele trei filme anterioare din franciză.

Hai să zicem că poate nu atât de mult Step Up 3D, care a fost parcă puţin mai lipsit de esenţa în scenariu.
Franciza Step Up cu siguranţă încearcă să cucerească tânăra generaţie, cu muzică nouă, vestimentaţie viu colorată, dansuri impecabile şi câte o poveste de dragoste ici şi colo.
Step Up 4 este cel de al patrulea film din franciză filmelor cu dansuri, care de data aceasta are loc în însoritul Miami.
Dacă e să ne luăm după ce spun producătorii, acest al patrulea film va fi cu adevărat cel mai bun de până acum.

Şi cu scopul de a demonstra asta, cei de la Universal, au angajat actori noi nu doar pentru franciză, dar noi şi pentru actorie în sine.
Ryan Guzman şi Kathryn McCormick sunt titulari rolurilor principale, iar dacă Guzman a mai cochetat cu actoria, McCormick a avut succes doar în cadrul emisiunii So You Think You Can Dance.
Ca şi filmele anterioare, Step Up 4 va fi filmat în 3D.
Emily (Kathryn McCormick), fiica unui bogat om de afaceri, ajunge în Miami cu aspiraţii de a deveni o dansatoare profesionistă, şi nu la scurt timp după, se îndrăgosteşte de Sean (Ryan Guzman), un tânăr care conduce o trupă de dans.
Trupa numită MOB, se străduieşte să câştige un concurs care le va oferi o oportunitate majoră de sponsorizare, dar în curând tatăl lui Emily ameninţă cu demolarea unor imobile din cartierul membrilor trupei.
Emily trebuie să colaboreze cu Sean şi trupa MOB, pentru a transforma dansul într-o formă de protest, astfel singurul lor vis devenind o luptă pentru o cauză mai bună.

Distribuţia filmului Step Up 4 3D include nume ca Ryan Guzman, Kathryn McCormick, Misha Gabriel Hamilton, Peter Gallagher, Chadd ‘Madd Chadd’ Smith, Tommy Dewey, Cleopatra Coleman, Megan Boone, Phillip ‘Pacman’ Chbeeb şi Stephen ‘tWitch’ Boss.
Regizat de data aceasta de Scott Speer, cu un scenariu scris de Jenny Mayer, Step Up 4 3D va ajunge în cinematografe începând cu data de 27 Iulie.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.