Super Postere Pentru Star Wars Episode I The Phantom Menace În 3D

Postere noi pentru cel mai anticipat film relansat în 3D, Star Wars Episode One: The Phantom Menace în 3D au apărut on-line și arată extraordinar de bine.
După ce am aflat de curând și titlul viitorului serial Star Wars, avem parte acum și de primele postere umitoare pentru relansarea primului episod din acesta sagă umitoare, ce va fi convertită în totalitate în formatul digital 3D.
Filmul lui George Lucas, Star Wars Episode I: The Phantom Menace, a fost inițial lansat la sfârșitul lunii mai, în 1999, și va fi re-lansat în versiunea sa digitală în 3D, în toate cinematografele din întreagă lume începând cu 10 Februarie.

Acesta este primul din cele șase filme din saga Star Wars planificate pentru relansare în 3D, ele progresând în ordinea numerică, asta în cazul în care formatul 3D va readuce lumea în cinematografe și filmele convertite vor avea succes.
Cei care speră să vadă The Empire Strikes Back, sau Return Of The Jedi pe marele ecran în 3D, vor prelungi atepteptarea până în jurul anului 2016, remasterizarea și convertirea în 3D se va face doar cu un film pe un an.

Pe fundalul acțiuni fantastice și exotice pentrecute într-o galaxie îndepărtată, saga Star Wars este probabil cea mai potrivită poveste care poate aduce o adevărată experiență cinematografică captivantă în formatul 3D, iar Episodul I – The Phantom Menace oferă unele dintre cele mai uimitoare și spectaculoase scene de văzut în 3D, începând cu invazia planetei Naboo, sau concursul fantastic Podraces, doar pentru a culmina cu confruntarea finală a sabilor laser dintre Darth Maul și cei doi Jedi.
Evident că conversia în 3D a fost supravegheată de creatorul George Lucas, ea fiind realizată în studiourile Industrial Light & Magic.

Posterele lansate, sunt destul de fantastice, și câteva dintre ele tratează o temă ce dă importantă chiar acestui Episode I The Phantom Menace, și anume tema sabilor laser, ce reprezintă unealta de bază a ambelor forțe ce stăpânesc acest univers.
Si ca sa fim sinceri, cine nu ar vrea sa vad fantasticele efecte speciale din Episode I The Phantom Menace in format 3D?

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.