Trailer International Pentru Thriller-ul Sci-Fi Lock-Out Cu Guy Pearce

Produs de Luc Besson, filmul sci-fi ce îl are în rolul principal pe Guy Pearce, ne aduce spre evaluare un trailer internaţional plin de acţiune.
Filmul regizat de James Mather şi Stephen St Leger, un thriller sci-fi plin de acţiune ce se numeşte Lock-Out, are un nou trailer ce a ajuns on-line, şi în ciuda acţiunii ce se desfăşoară în spaţiu, filmul arată ca un thriller foarte solid.

Sub egida EuropaCorp, filmul Lock-Out este bazat pe un scenariu scris şi gândit de Luc Besson, James Mather şi Stephen St.Leger, având un buget iniţial estimat la vreo 30 de milioane de dolari, ceea ce pare destul de puţin la cât de impresionant arată imaginile prezentate în acest trailer internaţional.
Se pare că acţiunea filmului se desfăşoară undeva în jurul anului 2070, când personajul interpretat de Guy Pearce, un fost spion puţin cam arogant, ce a fost acuzat pe nedrept în trecut, şi are probleme cu autorităţile, este reabilitat pentru a salva fiica preşedintelui Emilie Warnock (Maggie Grace), dintr-o închisoare aflată pe orbită.

De ce are ea nevoie de salvare?
Ei bine, se pare că în închisoarea de maximă siguranţă din spaţiu, se desfăşoară o mică rebeliune a prizonierilor, ce tocmai au luat-o ostatică pe fiica preşedintelui.
Lock-Out are o distribuţie decentă, şi conţine multe nume internaţionale, printre care şi actori din locuri precum Serbia, Bulgaria şi Franţa în roluri secundare, dar pentru distribuţia principală are nume că Maggie Grace, Peter Stormare, Joseph Gilgun, Lennie James, Vincent Regan, şi evident Guy Pearce.
Efectele vizuale arată foarte bine, iar scenariul pare să fie pe placul lui Guy Pearce, care interpretează un personaj destul de arogant cu replici inteligente.

Vestea bună este că Guy Pearce face o treabă excelentă în a juca un tip arogant care face pe durul, iar acţiunea pare distractivă, chiar dacă cineaşti par să fi luat lecţii de la şcoala lui JJ Abrams a filmărilor anamorfice.
Lock-Out va ajunge în cinematografe începând cu data de 20 Aprilie.

3 comentarii

  1. Luc Besson e pe val, pentru 30 de milioane de dolari buget chiar ca te lasa cu gura cascata, Hollywood take note ! 😉

    Mie cel putin imi aduce aminte de Fortareata ( Fortress 2 ) plus atmosfera din Dead Space.

    Un adevarat deliciu cinematografic sa-l privesti pe Guy Pearce jucand in orice rol. 🙂

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.