Trailer Nou Pentru Adaptarea Lui Tarsem Singh Mirror Mirror

Relativity Media a decis să lanseze un nou trailer internaţional pentru adaptarea regizorului Tarsem Singh cu povestea lui Albă ca Zăpada intitulată Mirror Mirror.
Deşi nu arată nici pe departe atât de matur sau plin de acţiune ca cealaltă adaptare de la Universal, totuşi acest nou trailer internaţional este cu mult deasupra primul trailer.

Aceste imagini noi reflectă perfect viziunea regizorului Tarsem Singh, cu un ton mai comic, şi cu o prezentare mai în detaliu a complotului, care dă tonul acestui film.
Filmul celor de la Relativity Media cu povestea lui Albă ca Zăpada intitulat Mirror Mirror a suferit schimbări în data de lansare, studioul considerând că filmul regizat de Tarsem Singh va fi mai bine evidenţiat dacă se va lansa pe data de 30 Martie.

Singura concurenţă pentru această dată de lansare pentru Mirror Mirror, va fi Wrath Of The Titans, ce se va lansa în acelaşi weekend.
Mai interesant însă este faptul că această mişcare poziţionează filmul după lansarea filmului celor de la Lionsgate, extrem de anticipatul The Hunger Games, iar studioul speră ca The Hunger Games să devină următoarea lor mare franciză după Harry Potter, având în vedere că seria de cărţii vine cu milioane de fani devotaţi.

Mirror Mirror este unul din filmele cu Zăpadă Alba ce se lansează în acest an, celălalt fiind Snow White And The Huntsman, iar viziunea pufoasă a regizorului Singh a acestui basm arată cu adevărat original.
Noul film Mirror Mirror o aduce pe marile ecrane pe câştigătoarea unui Oscar, Julia Roberts şi steaua în creştere Lily Collins (Blind Side), într-o poveste fantastică, unde o regină malefică (Julia Roberts) fură controlul regatului şi o exilează pe prinţesa moştenitoare a tronului (Lily Collins), care apelează la ajutorul celor şapte pitici rebeli şi plini de resurse pentru a câştiga înapoi regatul într-o aventură-comedie spirituală plină de gelozie, dragoste şi trădare care va capta imaginaţia publicului din întreaga lume.
Mirror Mirror va ajunge în cinematografe începând cu data de 30 Martie.

2 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.