Tributul Steven Spielberg Si Premiul Din Partea Asociatiei Producatorilor

Un colaj din filmele lui Steven Spielberg, ce a fost văzut ieri la Producers Guild Awards (PGA),ne reaminteşte de ce regizorul este una din cele mai adulate persoane din industria cinematografică.
Indiferent de vârsta pe care o ai, trebuie să fi auzit măcar odată în viaţa de Steven Spielberg, sau măcar de unele din filmele care l-au propulsat în cariera de regizor.

Fie că a fost Close Encounters of the Third Kind din 1977, E.T. din 1982, Schindler’s List din 1993, A.I. Artificial Intelligence din 2001, sau Saga Indiana Jones, filmele sale au fascinat generaţii întregi şi au rămas de-a lungul timpului nişte opere unice, mai mult sau mai puţin iubite.
Poate a mai avut şi scăpări, poate a avut şi filme ce nu au ajuns măreţe, dar cu siguranţă Steven Spielberg rămâne unul din regizori şi producători care oferă un spectacol cinematografic de fiecare dată când îşi lasă amprenta pe un cadru filmat regizat sau produs de el.

Pentru a-l sărbători pe acest om minunat, ieri, Asociaţia Producătorilor i-a înmânat un premiu pentru realizările excelente pe care Steven Spielberg le-a adus în cinematografe în toată cariera să.
Acest tribut a fost creat pentru a onora munca depusă de-a lungul timpului de Steven Spielberg, şi a putut fi văzut aseară la Premiile Asociaţiei Producătorilor, atunci când Spielberg a primit premiul David O. Selznick pentru realizări excepţionale.
Tributul evidenţiază toate filmele la care domnul Spielberg a servit drept producător, producător executiv şi regizor sau producător.

La decernarea premiului Steven Spielberg a spus despre oamenii care au realizat acest scurt film tribut: „Cred că ar trebui să-i angajăm pentru noi.”
Micul tribut format cu cadre spectaculoase din mai toate filmele iubite de către public a lui Steven Spielberg a fost editat de către Todd Sandler.

2 comentarii

  1. Un om talentat, excelent regizor, bun psiholog, om de afaceri desavarsit, Steven Spielberg a reusit sa influente cinematografia , ajungand cel mai prolific in contextul cinema-ului incepand cu anii '70.
    Asteptam de mult o recunoastere pentru intreaga lui cariera si ma astept la multe alte productii stralucite. Long live SS!

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.