The Amazing Spider-Man Într-un Trailer Nou: O Poveste Epică Nespusă

Nou trailer pentru The Amazing Spider-Man, reboot-ul regizorului Marc Webb, oferă o altă perspectivă epică pentru povestea de origine a personajului Spider-Man.
Dintre toate reboot-urile şi remake-urile viitoare pentru anul 2012, The Amazing Spider-Man este probabil unul din cele mai dezbătute.
Filmul este o completă re-imaginare a universului Spider-Man, una care poartă urme vizibile ale modernei Mitologii Spider-Man, aşa cum apare ea în cartea de benzi desenate Marvel’s Ultimate Spider-Man, şi nu cum apare în clasica carte de benzi desenate Spider-Man, care a stat la baza de trilogiei lui Sam Raimi, filmul care a ajuns pe marile ecrane la începutul noului mileniu.

Primul trailer pentru Amazing Spider-Man a lăsat fani complet dezamăgiţi şi în mare parte împărţiţi în două tabere.
Uni au fost intrigaţi de aparenta abordare întunecată şi de moderna viziune a transformării adolescentului Peter Parker într-un supererou, pe când alţii au crezut că Andrew Garfield va oferi o versiunea mai mult emo pentru Peter Parker, şi că diferenţele de ton din costum, şi detaliile unei poveşti de origine pentru Spider-Man sunt prea diluate pentru a da credibilitate personajului.

Ei bine, este suficient să spunem că acest nou trailer pentru The Amazing Spider-Man, oferă cadre noi destul de spectaculare, cu anumite influenţe din trilogia anterioară am spune noi, iar povestea de origine a personajului Spider Man pare puţin mai credibilă, deşi nu suntem siguri că interpretarea lui Andrew aduce aparent vreo îmbunătăţire.
Iar nu în ultimul rând, acest nou trailer schimbă puţin jocul pe piaţa filmelor cu super eroi de anul acesta.
Dacă înainte de a vedea acest trailer majoritatea fanilor ar fi de acord că marele concurs se dă între Marvel Studios cu The Avengers şi Warner Bros cu Dark Knight Rises, acum se pare că Spider-Man se prezintă în ring ca un potenţial concurent.
Oricum va fi, ne aşteaptă o vară interesantă, în special pentru fanii filmelor cu supereroi.

The Amazing Spider-Man îl aduce în prin plan din nou pe adolescentul Peter Parker interpretat de Andrew Garfield, care se află în liceu şi luptă cu problemele sale cât şi cu crizele umane contemporane, reboot-ul francizei fiind regizat de Marc Webb, regizor ce pune la bătaie şi o distribuţia destul de impresionantă, cu nume ca Emma Stone, Rhys Ifans, Denis Leary, Campbell Scott, Irrfan Khan, Martin Sheen, şi Sally Field.
The Amazing Spider Man are ca ţintă o versiune 2D şi 3D a filmului, ce va ajunge pe ecrane în 3 Iulie.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.