American Pie : Reunion Are Un Trailer Nou Plin de Glume Obraznice

O gaşcă reunită ce preţuieşte momentele reîntâlnirii lor în noul trailer pentru ultima producţie din franciza American Pie ce se numeşte Reunion.
Există multe momente sentimentale alături de gaşca American Pie, în noul trailer full-length pentru comedia ce va avea premiera în această primăvara şi dacă trailerele anterioare pentru American Reunion s-au concentrat pe clasicele glume obraznice, aşa cum numai în filmele din franciza American Pie găseşti, acest trailer nou, subliniază drama şi dinamica caracterelor care şi-au jurat credinţa de-a lungul timpului şi aduce un dram de sentimentalism strâns legat de prietenia caracterelor din American Pie.

În fond, nimeni nu ar fi crezut că în franciza American Pie există loc şi de sentimentalism, dar iată că noul material promoţional pentru American Reunion este incredibil de nostalgic.
Acest nou trailer are cadre mai mult în spaţiul exterior, şi după cum veţi vedea, Jason Biggs este ispitit de o fata pe care o dădăcea când era mică şi care care este acum foarte sexy si mai ales de 18 ani.

Suntem siguri că Seann William Scott va fura din nou toată atenţia, şi se simte foarte bine fără a avea nostalgii atunci când vede toate personajele din nou împreună.
Desigur, esenţa filmelor American Pie rămâne umorul, care pare a fi predominant şi în American Reunion.
Timpul va spune dacă filmul va reuşi să se aşeze în topul comediilor nebuneşti de care să îţi aminteşti cu drag, mai ales că American Reunion se spune că va fi ultima producţie din această franciză.

În film mai joacă Jason Biggs, Seann William Scott, Alyson Hannigan, Chris Klein, Thomas Ian Nichols, Eddie Kaye Thomas, Tara Reid, Mena Şuvari, Eugene Levy, Jennifer Coolidge şi Shannon Elizabeth.
American Reunion va ajunge în cinematografe începând cu data de 6 Aprilie 2012.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.