Dwayne Johnson Va Fi Hercule În Filmul Lui Brett Ratner

Dwayne Johnson ar putea fi Hercule în adaptarea pentru marele ecran pe care regizorul Brett Ratner o pregăteşte pentru MGM şi Spyglass Entertainment.
S-ar putea să vă amintiţi de Brett Ratner (Prison Break,X-Men: The Last Stand) de la întâmplarea ciudată de anul trecut când regizorul trebuia să producă ediţia de anul acesta a premiilor Oscar, şi datorită remarcilor nepotrivite, a fost nevoit să se retragă, trăgându-l după el şi pe cel ce trebuia să fie prezentatorul evenimentului Eddy Murphy.

Ei bine, Brett Ratner pregăteşte de ceva timp o adaptare pentru un film despre Hercule, şi aparent producţia este declarată a fi o adaptare a unei cărţi de benzi desenate din 2008 creată de Steve Moore ce se numeşte Hercules: The Thracian Wars, care este destul de bine cunoscută pentru stilul credincios materialului original care spune povestea mitului lui Hercule.
Iată că astăzi aflăm şi cea mai importantă ştire despre acest proiect ce sună intrigant, faptul că Dwayne Johnson ar putea fi Hercule.

Este una dintre acele ştiri care par exacte, şi care par a fi evidente după ce auzi despre ce e vorba.
Cine altcineva are prezenţa fizică, capacitatea actoricească şi carisma necesară pentru portretizarea unui semizeu eroic legendar într-un film de mare succes pentru marele ecran, probabil începutul unei francize, decât Dwayne The Rock Johnson.
Nu există prea multe detalii deocamdată, dar suntem siguri că urmează să apară o tonă de detalii odată ce Dwayne va semna un contract, iar pe de altă parte trebuie să recunoaştem că deocamdată este suficient să ştim că actorul este în discuţii pentru acest rol ce i s-ar potrivi ca o mănuşă.

Totuşi, în cazul în care negocierile eşuează şi nu va câştiga rolul, suntem siguri că regizorul Brett Ratner nu va mai avea parte de o asemenea şansă, având în vedere recenziile proaste la ultimul său film Tower Heist.
Nu trebuie să mai spunem că aceasta este şansa lui Dwayne Johnson de a-şi răscumpăra greşelile din trecut cu privire la acest gen de filme, ţinând cont că wrestler-ul transformat în actor a parcurs un drum destul de lung din zilele unor filme ca Mummy Returns sau Scorpion King.
Cu filme precum Fast Five sau viitorul GI Joe: Retaliation, Dwayne Johnson a devenit un star de acţiune căruia i-a fost întotdeauna menit să deţină un rol ca Hercule, iar acest pas pare logic în cariera sa, deşi unii vor vedea numele lui Bratt Ratner pe scaunul regizorului ca un semn rău.

Confirmarea ar trebui să vină în curând, dar între timp puteţi citi sinopsisul pentru cartea de benzi desenate Hercules: The Thracian Wars care va sta la baza scenariului viitorului film:
Cu mulţi ani în urmă, un suflet chinuit umblă pe pământ, nefiind nici om, nici Zeu.
Hercule fiul puternicului Zeus, nu a avut parte decât de suferinţă întreaga sa viaţă, simţind furia mamei sale vitrege Zeiţa Hera mai tot timpul, iar după cele douăsprezece munci grele şi pierderea familiei, semizeul obosit şi scârbit de această viaţa, întoarce spatele zeilor şi îşi găseşte consolare doar în lupte şi provocări sângeroase.

Prezumtiv, conform celor de la MGM, producţia Hercules ar trebui să fie gata până la sfârşitul luni Decembrie 2013, dar până atunci, se pot întâmpla multe.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.