Gael Garcia Bernal Va Fi Zorro În Remake-ul Futuristic Zorro Reborn

Actorul Gael Garcia Bernal (Babel), va interpreta versiunea post-apocaliptică al lui Zorro, în filmul ce se vrea un reboot pentru cei de la studiourile Fox, în producţia intitulată Zorro Reborn.
Cam cu un an în urmă vă spuneam că cei de la Fox au intenţia de a face un reboot pentru franciza Zorro, un film ce avea să fie stabilit într-un viitor postapocaliptic.

Această premisă a sunat pe aceea vreme destul de interesant şi probabil puţin nebunesc, considerând că Zorro va fi un personaj deprimat, întunecat şi singuratic, trăind într-o lume post-apocaliptică fiind torturat de o dorinţa arzătoare de răzbunare.
Cu toate acestea, mai liniştitoare este ştirea că studioul l-a ales pe actorul Gael Garcia Bernal pentru rolul principal, mai bine cunoscut pentru filme precum Babel, The Motorcycle Diaries şi Y Tu Mama También, filme în care actorul a dovedit că este talentat şi că este capabil să deţină un rol de conducere cum ar fi Zorro.

Dar, este acest reboot într-adevăr un film cu personajul Zorro pe care toată lumea îl ştie?
Problema vine de fapt din conceptul nou pe care studioul vrea să îl abordeze şi nu suntem siguri că acest Zorro Reborn va fi filmul clasic la care toată lumea se aşteaptă, ci mai degrabă un film futurist în care imaginea iconică a clasicului personaj va deveni una întunecată.
Nu există prea multe detalii cunoscute despre intriga filmului, dincolo de această localizare într-un viitor futurist şi post apocaliptic.
Surse spun că filmările nu se vor desfăşura în California sau Mexic, ceea ce are sens, având în vedere că filmul este stabilit în viitor şi ar anula întregul context de perioadă colonială spaniolă.

Un citat de anul trecut din LA Times, descria această reîncarnare a lui Zorro ca fiind mai puţin aventura unui cruciat cu capă şi mai mult răzbunarea unui om, într-o poveste identică cu cele din vestul sălbatic.
Cu un scenariu scris de Glenn Gers, Lee Shipman şi Brian McGreevy, Zorro Reborn ar putea ajunge cu puţin noroc pe marile ecrane undeva la începutul anului 2014.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.