Game Of Thrones Sezonul 2 Va Fi Epic Si O Dovedeste Noul Trailer

Urzeala Tronurilor Sezonul 2 este o producţie ce va ridica ştafeta mai sus decât primul sezon, dovedind asta încă odată în noul trailer de 2 minute lansat de HBO.
După cum am mai precizat şi anterior, e greu de crezut că există ceva mai aşteptat de către abonaţii HBO decât serialul Urzeala Tronurilor Sezonul 2, serialul fiind deja un mare hit, făcând ca romanele autorului George RR Martin efectiv să zboare de pe rafturile librăriilor, convertind tot mai multe persoane în fani ai lumii fantastice creată de scriitorul contemporan.

Acţiunea serialului se desfăşoară într-o lume fictivă care aminteşte de Europa Medievală, pe un continent numit Westeros, unde verile durează decenii, iernile pot dura chiar o viaţă, iar lupta principală se dă între Şapte Regate şi are ca scop controlarea Tronului de Fier, care se spune că are puteri nebănuite.
Serialul se concentrează în special pe măreţia şi decăderea câtorva familii, ce vor puterea cu orice preţ, iar în sezonul doi al serialului Urzeala Tronurilor, Cele Şapte Regate din Westeros sunt devastate de un război civil, un război ce va deveni cunoscut sub numele de Războiul Celor Cinci Regi şi ce va avea conflictul central plasat în jurul a nu mai puţin de cinci pretendenţi la Tronul De Fier: Joffrey Baratheon, Stannis Baratheon, Renly Baratheon, Balon Greyjoy şi Robb Stark.

Saga Cântec De Gheaţă Şi Foc este o aventură fantezistă ce cuprinde o complexă intrigă politică, cu dinastii rivale, iubiri, trădări, sfetnici răuvoitori, regi incapabili, cavaleri, castele, codri de nepătruns, un gigantic zid de apărare împotriva unor forţe neştiute, bastarzi şi dragoni dispăruţi demult.
Dacă Sezonul 2 este bazat pe cartea Încleştarea Regilor (A Clash of Kings), Sezonul 3 va fi mai mult ca sigur bazat pe cartea Iureşul Săbilor, ce este urmată de Festinul Ciorilor şi Dansul Dragonilor.
Războiul civil pentru revendicarea Tronului de Fier devine tot mai complex în Sezonul 2, iar asta o dovedeşte noul trailer de aproximativ două minute, pe care urmează să îl vedeţi în continuare.
Nu numai că scoate complexitatea complotului în evidenţă, dar ne şi demonstrează că serialul se bazează pe drama personajelor principale având în prim plan conflictul pe care lupta pentru tron o aduce în această Urzeală A Tronurilor.

Tronul De Fier pare să fie principala motivaţie pentru anumite caractere familiare din sezonul anterior şi aduce cu ea rivalităţi de mult înăbuşite, ce vor ieşi la iveală într-un mod specific serialului, care încearcă să transpună cartea Încleştarea Regilor pe micile ecrane.
Întâmplările şi bătăliile din Sezonul 2 vor fi destul de dramatice şi aşteptăm cu nerăbdare să vedem cât de bine au reuşit producătorii să transforme emoţiile şi conflictul personajelor îndrăgite din Urzeala Tronurilor, având în vedere că serialul va avea doar 10 episoade, ceea ce înseamnă că unele evenimente vor fi destul de scurt relatate în acest sezon.
Spre deosebire de trailerele anterioare, care ne tachinau şi furnizau prea puţine imagini noi, acest trailer de aproape două minute dispune de o grămadă de dezvăluiri în imagini ce ne încântă privirea.
Ca şi cum nu am fost destul de încântaţi de spectacolul oferit de serial şi de întoarcerea lui, noul trailer ne introduce direct în acţiunea serialului, în războiul ce urmează să împartă ţinutul Westeros şi ne arată cât de reali sunt dragonii lui Danereys Targaryen.

Dacă încă nu sunteţi familiarizaţi cu universul creat de George RR Martin, puteţi vedea aici » »caracterele din Sezonul 2 alături un set de imagini noi.
Urzeala Tronurilor Sezonul 2 va avea premiera în 1 Aprilie.
Click » Aici Pentru Toate Ştirile Majore Despre Serialul Game Of Thrones (linkul se deschide în pagină nouă)

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.