Guillermo Del Toro Începe Producţia Pentru Adaptarea Frumoasa Şi Bestia

Beast se numeşte noua adaptare a clasicului desen animat Frumoasa şi Bestia, ce va fi regizată de Guillermo Del Toro şi ce o va avea pe star-ul din Harry Potter, Emma Watson în rolul principal feminin.
Ştiri despre această nouă adaptare Frumoasa şi Bestia, în regia lui Guillermo Del Toro ce îl are alături pe producătorului Denise Di Novi, au ajuns pe internet încă din vara anului 2011, dar nu s-a mai auzit absolut nimic despre el, în mare parte datorită producţiei la care Del Toro lucrează momentan, filmul Sci-Fi Pacific Rim.

În prezent Del Toro este angajat în aceste două proiecte cinematografice şi mult mai probabil în cel intitulat Beast, după ce câteva studiouri mari i-au refuzat proiectul epic Pacific Rim, care se anunţă a fi o producţie costisitoare şi măreaţă.
Deocamdată regizorul are în plan re imaginarea poveştii din Frumoasa Şi Bestia şi intenţionează să re-scrie scenariul original, care se pare va fi ulterior transformat de câştigătorul a două premii Emmy, Andrew Davies.
Acesta din urmă a lucrat anterior la producţii cum ar fi Bridget Jones’ Diary şi mai nou la versiunea lui Paul WS Anderson a Celor trei Muşchetari, cu o mare experienţă în descrierea unor perioade istorice din timp.

Şi din câte se pare, Beast este confirmată deja ca fiind o producţie stabilită într-o perioadă de timp mai apropiată de varianta originală, deşi nu există nici o confirmare oficială încă, mai mult ca probabil, filmul va avea aceeaşi perioadă de timp medievală.

Cu toate acestea, ultimele ştiri spun că Emma Watson, este în negocieri finale, pentru un rol principal în producţia intitulată deocamdată Beast.
Filme ce aduc basme cu noi concepte, sunt în momentul de faţă în curentul actual al cinematografiei şi sunt bine venite pentru mulţi, dar ideea că Del Toro va sta la cârma viitoarei adaptări Beast este cu siguranţă una promiţătoare.
Fanii unor filme ca Labirintul Lui Pan sau Hellboy vor fi încântaţi că noua producţie va fi în general axată pe imaginaţia artistică a lui Del Toro, care va aduce un concept nou pentru povestea clasica de dragoste, despre o femeie tânără superbă şi un prinţ blestemat, ce a devenit un monstru hidos.

Desigur, având-o pe Emma Watson în rolul principal feminin, producţia lui Del Toro va atrage atenţia fanilor actriţei şi a multor cinefili din generaţia tânără, probabil şi a multor pretendenţi la rolul opus actriţei, făcându-ne să ne întrebăm firesc, cine va interpreta rolul Bestiei?! în viitoarea producţie ce se anunţă de pe acum una cu plină de surprize.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.