John Carter: Aventura SF În 4 Clipuri Noi Care Iţi Taie Răsuflarea.

John Carter: Aventura SF În 4 Clipuri Noi Care Iţi Taie Răsuflarea.

Patru clipuri noi şi un promo pentru John Carter, ne oferă o prezentare mai bună a ceea ce Disney are de oferit în adaptarea clasicelor cărţii SF ale lui Edgar Rice Burrough.

Nimeni nu ştie cum să ne facă mai conştienţi de calitatea produsului decât cei de la Walt Disney Pictures şi acest lucru îşi dovedeşte încă o dată eficienţa, în campania de marketing pentru viitorul film sci-fi John Carter.

Chiar şi oamenii care nu au auzit niciodată de cuvinte ca Thark, Calot, sau Barsoom, sunt acum conştienţi de premiera primului film din ceea ce se anunţă a fi o trilogie de mare succes, bazată pe opera originală a scriitorului Edgar Rice Burrough, ce spune povestea lui John Carter din romanul A Princess of Mars.
În cazul în care toate clipurile anterioare, imagini, spoturi TV, sau trailere nu au fost suficiente pentru a decide dacă doriţi să vedeţi aventura lui John Carter pe Marte, iată că avem acum patru noi clipuri lungi din film, împreună cu un alt promo care are suplimentar imagini nemaivăzute până acum, pentru a vă ajuta să vă faceţi o idee despre aventura SF minunată din această producţie cu buget mare.

Fiind vorba de Disney, multă lume a comparat producţia regizorului premiat cu Oscar, Andrew Stanton, de 250 milioane dolari, ca fiind la fel de costisitoare ca Tron: Legacy, un alt film produs de la acelaşi studio, cu efecte vizuale uimitoare, ce face parte la rândul lui dintr-o franciză SF cu un cult puternic, deşi unul nici pe departe la fel de prolific ca materialul sursă al lui Burrough.
În mod similar, John Carter pare a avea un avantaj faţă de continuarea Tron, care a fost aparent mult mai epică în ceea ce priveşte anvergura.

Cu alte cuvinte, filmul John Carter ar trebui să ofere mult mai mult decât o mega premiera şi un succes relativ în boxoffice, care să fie uitat rapid.
Filmul bazat pe povestea uimitoare a personajului John Carter din romanul A Princess of Mars, fostul căpitan care este inexplicabil transportat pe Marte, devine complicată atunci când el se implică într-un conflict de proporţii epice alături de locuitorii planetei şi captivanta Prinţesă Dejah Thoris (Lynn Collins) şi descoperă că supravieţuirea planetei Barsoom (Marte) şi a locuitorilor săi stă în mâinile lui.

John Carter ajunge în cinematografele 2D, 3D şi IMAX 3D începând cu data de 9 Martie.

5 comentarii

    1. Nu cred ca exagerezi 🙂
      Filmul are potential, iar daca fac din el un succes, cu siguranta au material sa faca o franciza asa de vasta cum e Star Wars!

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.