Karate Kid 2 Are Povestea Scrisă De Scenaristul Lui The Incredible Hulk

Zak Penn, scenaristul filmului The Incredible Hulk, a fost angajat să scrie scenariul pentru continuarea remake-ului din 2010 Karate Kid, alături de Jaden Smith şi Jackie Chan care se vor întoarce pentru rolurile lor din film.
Dacă încă nu ştiaţi, cei de la Columbia Pictures au început dezvoltarea unei continuări pentru filmul The Karate Kid doar la câteva zile după ce remake-ul din 2010 a ajuns să scoată 55.6 milioane de dolari doar în weekendul de debut.

La vremea respectivă, studioul i-a angajat pe scenarii Ethan Reiff şi Cyrus Voris, cei care au scris povestea pentru Kung Fu Panda şi Robin Hood al lui Ridley Scott, dar de atunci nu s-a mai auzit absolut nimic despre Karate Kid 2.
Asta nu înseamnă că sequel-ul are probleme, ci doar se presupune că cei doi nu au ajuns la o înţelegere cu studioul, şi ca să demonstreze că proiectul merge mai departe, Columbia Pictures a angajat un alt scriitor cu intenţia de a obţine un scenariu rezonabil pentru Karate Kid 2, care se pare că va începe filmările până la sfârşitul anului 2012.
Ştirea nu clarifică dacă Zak Penn va reface scenariul scris de Reiff şi Voris scris iniţial, sau pur şi simplu va porni de la zero.
Cu toate acestea, nu există îndoială că Jaden Smith şi Jackie Chan, vor fi aduşi înapoi pentru a portretiza personajele Dre Parker şi domnul Han din nou.

Experienţa lui Penn vine din filme cu multă acţiune, titluri ale unor producţii ce au rădăcini în cărţile de benzi desenate, începând cu The Incredible Hulk, X-Men: Last Stand sau Elektra.
Cu toate acestea, co-creatorul serialului Alphas, a fost doar unul dintre colaboratorii a mai multor caractere din trilogia X-Men şi a spinoff-ului Daredevil, în timp ce el a fost singurul scriitor pentru reboot-ul Hulk.
Toate astea fiind spuse, implicarea lui Penn în producţia The Karate Kid 2 se pare că va fi un lucru bun şi aduce cu sine un start destul de solid.
Harald Zwart a adus o regie bună pentru Karate Kid, astfel încât este mai mult decât evident că va regiza şi acest sequel, el adăugând remake-ului, acţiune solidă şi o poveste destul de bine portretizată în cadrele filmate, contribuind astfel la succesul major al filmului din 2010.

Jaden Smith va fi mult mai experimentat şi un actor mult mai matur până când producţia pentru Karate Kid 2 va începe, îmbunătăţindu-şi performanţa în cel mai recent film al regizorului M. Night Shyamalan, After Earth.
Vă vom ţine la curent cu dezvoltarea acestui sequel ce se aşteaptă să înceapă filmările până în finalul anului 2012.

Un comentariu

  1. Primul film a fost clar facut pentru Jaden Smith, mai ales ca Will Smith a fost producator 🙂
    Iar Jackie Chan nu cred ca rateaza vreo ocazie sa isi promoveze tara, asa ca nu a ratat-o nici pe asta!
    Oricum e un film minunat pentru copii, cu un exemplu de urmat, in ziua de azi cand adolescentii nu stiu unde sa se orienteze.
    Sper ca si partea a doua sa fie la fel de instructiva!

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.