Mike Tyson Confirmat Pentru Continuarea The Hangover 3

Mike Tyson a recunoscut faptul că va fi din nou implicat într-o rundă de desfrâu şi de haos, dar de data aceasta doar pentru revenirea în The Hangover 3.
Fostul superstar de box Mike Tyson a recunoscut că va intra în runda a treia de dezmăţ alături de prietenii lui Stu (Ed Helms), Phil (Bradley Cooper) şi Alan (Zach Galifianakis), în următorul film The Hangover, care este întitulat provizoriu Hangover 3 şi ar putea să rămână aşa, în cazul în care ne luăm după titlurile anterioare.

Tyson a anunţat acest lucrul în timpul unui interviu la radio cu Dan Patrick în acelaşi timp anunţând şi că are propriul său spectacol în Vegas numit „Tyson: The Raw Truth” despre care se spune că va fi unul crud şi în care fostul boxer nu se va da în lături de la a discuta despre problemele cu care se confruntă şi luptele pe care acesta le-a dus la nivel profesional şi personal.
Primele detalii despre subiect au venit pentru prima dată de la Zach Galifianakis, care a făcut aluzie la al treilea film şi divergenţele care ar apărea dacă al treilea film ar încerca ceva diferit ca şi formulă de scenariu şi distribuţie, Zach declarând că al treilea film ar putea avea o poveste la fel de sălbatica, plasându-i pe membrii găştii intr-o postură delicată, acestia trebuind să il salveze pe Alan (Zach Galifianakis) dintr-o instituţie de boli mintale.

Bradley Cooper a comentat recent cu privire la acest subiect şi a confirmat că al treilea Hangover va avea într-adevăr formula comică utilizată în primele două filme, aceeaşi distribuţie, si probabil o evadare dintr-o instituţie de boli mintale.
Cum va ajunge Tyson să se potrivească în povestea din această continuare, ştie doar mintea regizorul Todd Phillips, dar sperăm că nu va fi doar o apariţie de 2-3 minute.

The Hangover 3 ar trebui să înceapă producţia în curând, la timp pentru o dată de lansare stabilită pentru 2013.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.