Noul Trailer Journey 2 Mysterious Island Aduce Aventuri Fantastice În 3D

Dwayne Johnson şi Josh Hutcherson se confruntă cu multe creaturi fantastice şi gigantice în noul trailer pentru fantezia Journey 2: Mysterious Island.

Dwayne Johnson este noul personaj ce îl înlocuieşte pe Brendan Fraser în continuarea Journey 2: Mysterious Island, dar care în afară de faptul că aduce o schimbarea de imagine şi de umor, acest sequel arată destul de identic cu cel original din 2008, adaptarea Călătorie Spre Centrul Pământului. Structura primului film a fost bazată pe cadre spectaculoase ce au folosit o mulţime de şmecherii 3D şi o grămadă de efecte vizuale destul de bune, şi trebuie să recunoaştem că Jounrey 2 aduce cam aceeaşi structură, bazându-se pe efectele speciale făcute pe ecranul verde, probabil pentru a atrage şi mai mulţi tineri spectatori decât prima parte.
Sequel Journey 2: Mysterious Island, ar fi bazat pe romanul lui Jules Verne Mysterious Island, iar primul trailer a subliniat puţină acţiune, pericol şi multă aventură, ce a prins contur cu ajutorul multor efecte speciale.

Journey 2: Mysterious Island vine cu o versiune mai în vârsta a lui Sean Anderson (Josh Hutcherson), care interceptează un semnal codat s.o.s. ce vine de pe o insulă misterioasă. Fiindu-i imposibil să-l oprească din entuziasm, tatăl lui vitreg (Dwayne Johnson) se alătură şi el căutări disperate. Împreună cu pilotul de elicopter Gabato (Luis Guzman) şi frumoasa lui fiică Kailani (Vanessa Hudgens), pornesc într-o aventură nebună să găsească insula misterioasă şi pe bunicul pierdut (Michael Caine) ajungând să naufragieze pe o insulă exotică, după ce o furtună le distruge elicopterul, unde cei patru se confruntă nu numai cu bunicul lui Sean, dar şi cu o lume populată de şopârle enorme, insecte, păsări, şi alte forme neordinare de viaţa, împreună cu resturi din oraşul pierdut Atlantis.

În regia lui Brad Peyton, filmul Journey 2: Mysterious Island 3D, va ajunge în cinematografele din România începând cu data de 10 Februarie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.