Remake-ul Short Circuit Are Acum Scenarist

Remake-ul Short Circuit, l-a adăugat pe lista de producţie pe scenaristul de la Dr. Doolittle 2 şi pe regizorul lui Garfield: A Tale of Two Kitties, dar contrar părerilor generale, a spune că acest remake este conceput ca un film de copii, ar fi o subestimare.
Dacă încă nu sunteţi la curent cu toate remake-urile unor filme pe care uni dintre noi le considerăm clasice, atunci puteţi să vă faceţi o idee despre multitudinea de filme ce vor fi refăcute, aruncând o privire pe o listă destul de lungă din păcate, dând un click AICI.

Pentru mulţi dintre cei ce au apucat să vadă în cinematografe filmul original, remake-ul Short Circuit are o perspectivă destul de ciudată.
De fapt, spre deosebire de alte remake-uri, ne întrebam încă dacă acest proiect special în trecut, este un lucru bun pentru viitor.
În timp multe persoane au amintiri plăcute despre filmul original din 1986 al regizorului John Badham cu Steve Guttenberg şi Fisher Stevens, există o întreaga generaţie tânără, care nici măcar nu ştie de existenţa acestui film simpatic, şi care ar putea crede că remake-ul Short Circuit ar putea fi destul de bine şi o copie fidelă a lui Wall-E, când de fapt este exact invers.

După multă vreme în care nu s-a auzit mai nimic despre revenirea simpaticului robot Number 5 pe marile ecrane într-o eră digitală, si dacă vestea anterioară că regizorul unor filme ca Alvin Şi Veveriţele şi Garfield, Tim Hill a fost ca o binecuvântare mixtă pentru publicul larg, ştirea că scenariul a fost scris şi predat acum de carte scenaristul lui Dr. Dolittle: Tail to the Chief aka Dr.Dolittle 4, Matt Lieberman nu este de natură să inspire încredere.
Ca să fim cinstiţi, CVul lui Lieberman arată destul de solid, şi are inclusiv o recunoaştere a celor de la Disney pentru programe de scenaristică.

Totuşi nu suntem siguri că toate acestea l-au pregătit pentru a scrie de fapt un update, sperăm mai puţin teribil despre povestea robotului simpatic Numărul 5, un robot care dezvoltă o sensibilitate exagerată pentru viaţa în urma unui scurt circuit şi alege să trăiască o existenţa liniştită lipsită de griji, el fiind iniţial conceput a fi o armă militar.

Până în prezent proiectul, nu sună rău, dar nici nu face cinste filmului original.
Doar un lucru rămâne cert, Hill şi Lieberman vor avea parte de o adevărată provocare pentru acest proiect.
Remake-ul Short Circuit are încă data de lansare stabilită undeva în 2013.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.