Russell Crowe În Negocieri Pentru Un Rol În Remake-ul Robocop

Russell Crowe este favorit pentru rolul principal din trei filme viitoare de mare succes, printre care şi remake-ul Robocop.
A fost o săptămână foarte încărcată pentru actorul Russell Crowe.
Ieri actorul a declarat că va face parte alături de Will Smith din mult întârziatul debut al scenaristului Akiva Goldsman în regie, cu adaptarea pentru marele ecran a cărţii Winter’s Tale, pentru ca mai târziu ​​aceasta să fie menţionat de către regizorul Darren Aronofsky care se pare îl preferă pe Russell Crowe pentru rolul titular în adaptarea biblică cu tendinţe post apocaliptice Noe.

Acum, se pare că Russell Crowe este în cursa pentru un alt rol mare, iar ştirea vine ca o actualizare pe Twitter de la Variety, care spune că Jeff Sneider a declarat faptul că actorul a fost adăugat pe lista cu potenţiali candidaţi pentru un rol în remake-ul RoboCop regizat de José Padilha.
Anterior, José Padilha l-a dorit pe Michael Fassbender pentru rolul principal din Robocop, dar datorită programului încărcat pe care Fassbender îl are momentan, se pare că actorul a ieşit din graţiile regizorului.
Din trioul de filme, se pare că Winter’s Tale va fi următorul film în care Russell Crowe va apărea alături de Will Smith, dar având în considerare că este doar un rol de suport, şi nu unul principal, programul i-ar putea permite actorului să joace în Noe sau chiar şi în Robocop.

Ar fi destul frumos să îl vedem din nou pe Crowe într-un rol principal cu greutate, aşa cum a făcut-o cu peste zece ani în urmă în Gladiator, dar probabil el este momentan doar un nume pe o listă de talente care vor să obţină rolul principal pentru a îmbrăca costum de metal al lui Robocop.
Suntem siguri că vom auzi în curând ştiri despre distribuţia celor trei filme ce vor aduce noi aventuri pe marile ecrane.
Deocamdată, nu suntem siguri ce rol sună mai bine pentru Russell Crowe.
Care rol crezi că îl va prinde mai bine pe actorul ce ne-a fermecat în rolul unui Gladiator?

2 comentarii

  1. Cred ca i se potriveste personajul "Noe", dar pentru "Robocop"..hm nu chiar, poate mai degraba un rol negativ, in schimb l-as prefera pe Cillian Murphy 🙂

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.