Star Trek 2 Si Primele Imagini Cu Personajul Negativ – Video Update!

Filmările pentru continuarea deocamdată neintitulata Star Trek 2, sub bagheta regizorului J.J. Abrams, au început încă de luna trecută a acestui an, cu toată distribuţia originală din filmul ce a repornit populara franciză Star Trek.
La întregirea echipajului şi a aventurilor lor, s-au alăturat şi alte talente ca Alice Eve, Joseph Gatt, Peter Weller (Robocop) şi din ce în ce mai popularul Cumberbatch Benedict în rolul personajului negativ, care deocamdată rămâne secret.
Aşa cum era de aşteptat, primele poze de pe platourile de filmare au ajuns online şi aşa cum putem vedea din setul de imagini, se pare că noul film Star Trek va fi la fel de plin de acţiune că şi predecesorul său.
Ce e mult mai important, este că vedem pentru primă oară personajul negativ din filmul care se află în prezent în producţie.

Fotografiile îi arată pe Zachary Quinto şi Zoe Saldana în rolurile Spock şi Uhura, împreună cu noul membru al distribuţiei Benedict Cumberbatch, care joacă rolul unui antagonist a cărui nume este deocamdată necunoscut.
Actorii au fost fotografiaţi în timp ce repetau şi filmau o scenă de luptă pe un platou exterior în faţă unui ecran verde, unde fundalul şi alte efecte speciale vor fi adăugate mai târziu digital.
Deasemenea, în decembrie am aflat ca J.J. Abrams va filma continuarea Star Trek şi va trimite materialul să fie convertit în 3D, asta după ce regizorul a declarat în nenumărate rânduri în trecut că nu are de gând să filmeze în 3D.

Ei bine, acum avem o confirmare a faptului că măcar o parte a filmului este filmat cu camere IMAX, iar confirmarea vine din primul set de fotografii, unde putem vedea o cameră IMAX.
Deocamdată, se fac multe speculaţii pe seama personajului negativ şi există prea puţine detalii despre personajul lui Cumberbatch, dar probabil putem aduna unele indicii din acest prim set de fotografii.
El pare că portă un tricou negru, ca al Flotei Stelare, unul identic cu cel pe care Kirk l-a purtat ​​în primul film, înainte ca el să fi fost făcut un ofiţer.
El este aparent destul de puternica pentru a porni o bătaie cu Spock, dar urechile sale rotunjite ar indica că nu este un Vulcanian.

Regizorul J.J. Abrams, scenarişti Alex Kurtzman şi Roberto Orci, alături de toată distribuţia filmului din 2009, se vor întoarce pe marele ecran în Star Trek 2 în luna Mai 2013.
UPDATE:
– Avem parte si de un video de pe pe platourile de filmare, cu imagini ce ne prezinta conflictul fizic dintre Spock (Zachary Quinto) si antagonistul productiei interpretat de Cumberbatch Benedict.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.