tdfn-ro-Iron-Sky-Trailer

Trailer Oficial Pentru Iron Sky : Feriţi-vă De Invazia OZN-urilor Naziste

Primul Trailer Internaţional pentru filmul SF Iron Sky, ne duce direct în anul 2018, atunci când nazişti atacă de pe baza lor ascunsă pe partea întunecată a lunii, pentru a invada America şi eventual întregul Pământ.

Trebuie să precizăm aici că urmărim acest proiect cu interes, încă de acum 5-6 ani, când nişte cineaşti finlandezi s-au apucat de treabă, aducând de-a lungul timpului tot felul de update-uri online, şi încercând cu disperare să producă acest film independent, care la început avea ca singură sursă de finanţare, propriul buget al celor implicaţi în proiect.

Regizorul finlandez Timo Vuorensola, a încercat să obţină fonduri pentru acest film poate încă dinainte de a şti noi despre el, şi într-un final, lunga aşteptare se pare că a luat sfârşit.
Astăzi avem parte de primul trailer oficial pentru Iron Sky împreună cu primul poster, şi în ciuda dezvoltării anevoioase şi lungi, filmul încă arată bine şi aduce chiar o porţie de distracţie.
Dacă nu aţi auzit încă de filmul Iron Sky, trebuie să ştiţi că este o comedie SF, care ne prezintă o alternativă istorică, în care unele nave avansate au fost lansate de nazişti, de la o bază secretă din Antarctica, spre sfârâitul celui de al doilea război mondial, cu scopul de a le ascunde pe partea întunecată a Lunii.
În tot acest timp, fracţiunea nazistă construieşte o flotă de nave pentru o invazie eventuală a Pământului, o invazie care aduce cu ea îndeplinirea dorinţei mai vechi a naziştilor de a cuceri lumea, de data ceasta o lume futuristă a anului 2018.

Iron Sky are una dintre aceste premise nebuneşti, pe care toată lumea ar trebui să o iubească, din cauză diversităţii pe care o oferă şi a umorului negru pe care îl aduce pe marile ecrane.
Iron Sky a fost în dezvoltare încă din 2006, cu mulţi colaboratori ce şi-au dedicat timpul şi talentul pentru a ajuta la realizarea viziunii cineastului Vuorensola.
Un teaser trailer pentru Iron Sky lansat undeva în 2009, a convins unii finanţatori ce au participat la Festivalul de Film de la Cannes să investească câteva milioane de euro în acest proiect iniţial independent şi cu buget mic. Aceste investiţii, după cum reiese din trailerul de mai jos, a rezultat într-un amestec dintre un omagiu adus filmelor clasice de la Hollywood, şi a unei comedii satiră ce face haz de situaţia prezentată în film, combinând toate acestea cu cadre frumos lucrate pentru a-i oferi filmului un feeling science fiction.
Adevărul fie spus, filmul se pare că este destinat a fi un cult-hit SF , dar în ciuda câtorva efecte vizuale impresionante Iron Sky ar putea deveni un masiv blockbuster, asta nu înseamnă neapărat că realizatorii sunt deosebit de interesaţi în crearea acestui tip de film.

Cu şase ani în dezvoltare, producţia de 7.5 milioane de euro va avea premiera mondială la Festivalul de Film Internaţional De La Berlin, ca parte a selecţiei Speciale De Panoramă.
Biletele au fost vândute într-o oră, umbrind şi de cele mai noi producţii, chiar şi pe cea a lui Angelina Jolie.
Data de lansare pentru cinematografe a filmului Iron Sky este 4 Aprilie 2012, iar filmul a fost vândut deja în peste 30 de teritorii din întreaga lume.


3 comentarii

  1. Ohooooo, credeam ca nu mai ajung sa il lanseze vreodata!
    Chiar am vazut un reportaj despre cum s-au chinuit sa adune fonduri pentru filmul asta!
    Super faina ideea, mai ales ca e si o comedie cu umor mai sec 🙂

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.