Ultimul Trailer Grandios Pentru Aventura Sci-Fi John Carter

Un ultim trailer înainte de premiera pentru producţia celor de la Disney, adaptarea sci-fi fantasy John Carter, regizată de premiatul cu Oscar Andrew Stanton, încearcă să ne atragă în cinematografe.
Nu există nici o îndoială, John Carter arată grandios în toate trailerele anterioare pe care le-am văzut, iar faptul că la regia filmului stă un pasionat al genului ce are la activ un Oscar, îi conferă o anumită greutate producţiei ce se bazează pe opera scriitorului Edgar Rice Burrough A Princess of Mars, din 1912.

Atunci când filmul se află la câteva zile distanţă de data de lansare oficială, cei de la Disney folosesc toate mijloacele posibile pentru promovare, iar filmul John Carter cu premiera în 9 Martie ne aduce un nou trailer grandios, ce pare a fi ultimul din campania publicitară pentru proiectul în care cei de la disney îşi pun mari speranţe.
Din păcate campania de marketing a filmului are şi părţi dezastruoase.
Câteva clipuri anterioare lansate pe piaţă destul de târziu, au încercat să ne arătate despre ce ar fi vorba în film, dar nici un trailer anterior nu încearcă să ne explice cum a ajuns personajul John Carter pe Marte şi de ce are el puteri speciale.

Ca şi proiect science fiction, filmul va aduce pe marile ecrane, o aventură pe care uni o aşteaptă de mulţi ani, o aventură ce a influenţat de-a lungul anilor mulţi cineaşti şi scenarişti, cu o poveste ce se regăseşte în multe alte producţii moderne ce au definit stilul sci-fi, scris şi vizual.
Compania Disney îşi asumă un risc enorm cu această adaptare aflată sub bagheta lui Andrew Stanton, aceasta producţie de 120 de milioane de dolari fiind prima incursiune a regizorului în filmele live-action, după ce el a lucrat doar la filme de animaţie pentru compania Pixar.

Cu o campanie ce a avut un start destul de timpuriu, filmul John Carter a arătat tot ce era de arătat până acum, fiind aproape imposibil să nu fi văzut măcar un clip de promovare, aşa că o ultimă privire aruncată pe un trailer grandios înainte de premieră ar trebui să ne întărească convingerea că adaptarea sci-fi este una de bun augur, cu un punct de dezvoltare pentru o viitoare franciză măreaţă.

Aventura sci-fi John Carter cu o distribuţie ce are staruri ca Taylor Kitsch, James Purefoy, Mark Strong, Bryan Cranston, Lynn Collins, Samantha Morton, Thomas Hayden şi Willem Dafoe va ajunge în cinematografe pe 9 Martie.

3 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.