Warner Bros Începe Oficial Producţia Pentru Filmul I Am Legend 2

Warner Bros a încheiat un acord oficial pentru a începe dezvoltarea unui nou film I Am Legend, film al cărui rol principal ar putea fi deţinut din nou de Will Smith, dar care în mod inexplicabil s-ar putea să nu fie un prequel.
În ciuda faptului că-i lipseşte punctul de esenţă a romanul original scris de Richard Matheson şi a avut parte de utilizarea unor efecte CGI destul de rudimentare, I Am Legend a reuşit să facă la nivel mondial 585 milioane dolari, şi asta probabil doar pentru că rolul principal a fost deţinut de Will Smith.

În filmul I Am Legend, Will Smith a jucat rolul unui om de ştiinţă pe nume Robert Neville, care în mod inexplicabil este imun la virusul teribil creat de om ce a devastat întreaga planetă, şi care încearcă să găsească alţi supravieţuitori într-o lume post-apocaliptică unde majoritatea oraşelor mari sunt pusti şi au devenit un teren de vânătoare.
Cu o scenografie fantastică, eforturi de producţie colosale, bani mulţi şi o sâcâială continuă pentru new-york-ezi, producătorii au transformat o porţiune din oraşul New York într-un adevărat deşert social, populat doar de Robert Neville (Will Smith), ultimul supravieţuitor al epidemiei care transformă oamenii în fiinţe semi-inteligente, abrutizate, asemănătoare vampirilor.

Dacă în septembrie 2008, au existat raporte că Warner Bros l-a angajat DB Weiss, acum co-creator al serialului Game Of Thrones, pentru a scrie scenariul pentru un prequel pe baza unor ideii avute de Will Smith, împreună cu regizorul Francis Lawrence, producătorul James Lassiter, şi Akiva Goldsman ca şi co-scriitor, în Mai 2011, regizorul Francis Lawrence a declarat că implicarea sa în acest prequel nu există.
Dar iată că în 2012, Warner Bros şi-a amintit de acest proiectul uitat, şi împreună cu cei de la Overbrook Entertainment şi Akiva Goldsman au încheiat de curând un acord pentru a face un nou film din această franciză.
Mai nou, scenaristul Arash Amel va scrie scenariul pentru I Am Legend 2, şi conform ultimelor ştiri, filmul nu va fi un prequel.
Will Smith se pare că nu va semna un contract pentru producţie, decât atunci când scenariul va fi finalizat, şi deocamdată nu există nici o ştire oficială despre revenirea regizorului Lawrence.

Totuşi, nu suntem siguri cum vor reuşi cei de la Warner să îl aducă înapoi în contextul viitorului scenariu pe personajul interpretat de Will Smith, luând în considerare faptul că la finalul filmului anterior, Robert Neville s-a sacrificat.
Probabil dacă luăm în considerare finalul alternativ al filmului, care conform bârfelor a fost făcut după ce producătorii şi-a dat seama că nu au lăsat o portiţă deschisă pentru un viitor posibil sequel, atunci am avea un complot cu însuşi personajul principal din filmul anterior.
Dar I Am Legend a avut un final oficial în care Neville (Will Smith) moare, aşa încât problema unei continuări cu Will Smith în rolul principal devine momentan o încercare disperată a producătorilor.

Deşi în cazul de faţă, o continuare pare o alternativă mai uşoară, dacă Will Smith alege să nu se întoarcă pentru I Am Legend 2, producătorii ar putea aduce în peisaj un nou protagonist care să continue povestea.
Desigur, s-ar putea inventa o poveste ciudată în care Neville supravieţuieşte, doar pentru că numele actorului Will Smith pe afiş, ar aduce o altă perspectivă viitorului film.

Dacă din întâmplare nu aţi văzut finalul alternativ pentru I Am Legend, îl puteţi vedea mai jos.

2 comentarii

  1. Fiecare percepe diferit un film, si mai ales cele in care se vorbeste despre perioada de timp postapocaliptica.
    Mie una mi-a placut mult I Am Legend, dar sunt sigura ca o continuare, sau chiar un prequel nu ar mai avea acelasi farmec fara Will Smith.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.