Adam Sandler Este Dracula În Primul Trailer Pentru HOTEL TRANSYLVANIA

În primul trailer oficial pentru noul film animat produs de Sony Pictures, vedem de ce Hotelul Transilvania deţinut de Dracula (Adam Sandler) este cel mai dorit loc de pe pământ atunci când vine vorba de vacanţele monştrilor populari.

Animatia celor de la Sony, îşi propune să ne prezinte o altă faţă a lui Dracula sau, aşa cum este el alintat, Drac. Prinţul Întunericului este un tată extrem de protectiv, prin urmare inventează tot felul de poveşti despre tot felul de pericole ce o pândesc pe fiica sa Mavis, cu scopul de a-i potoli acesteia spiritul de aventură.
Pentru fiica sa Mavis, Drac construieşte un resort de cinci stele numit Hotel Transylvania.
Bine aţi venit la Hotelul Transilvania
, deţinut de generosul Dracula interpretat de Adam Sandler, în care monştri şi familiile lor se pot caza liniştiţi fără ca oameni să-i deranjeze.
Într-un weekend special, Dracula a invitat o parte dintre monştri cei mai faimoşi: Frankenstein (Kevin James) şi mireasa lui, Omul Invizibil (David Spade), Quasimodo (David Koechner), The Mummy (Cee-Lo) şi o familie de vârcolaci, pentru a sărbători ziua de naştere a fiicei lui Mavis (Selena Gomez) ce împlineşte 118 ani.
Pentru Dracula, cateringul şi toate aranjamente pentru petrecere nu sunt o problemă majoră, dar atunci când la uşa Hotelului apare un om obişnuit (Andy Samberg) care se îndrăgosteşte de fiica lui, totul se transformă într-un dezastru.

Regizat de Genndy Tartakovsky (Samurai Jack), animaţia Hotel Transylvania arată destul de bine şi credem că povestea are potenţialul unei comedii reuşite.
Puţini spectatori vor recunoaşte numele de Genndy Tartakovsky şi este de înţeles, mai degrabă copiii noştri sunt la curent cel puţin cu munca sa.
Tartakovsky este creatorul unor desene animate foarte populare contemporane, inclusiv Powerpuff Girls, Laboratorul Lui Dexter, Samurai Jack, Sym-Bionic Titan sau Star Wars: Clone Wars.
Tartakovsky, are un mod aparte de a lua poveşti familiare şi de a le transforma în ceva proaspăt, nou şi distractiv şi este exact ce încercă cu noul său desen animat, Hotel Transylvania.
Astăzi avem parte de primul trailer internaţional pentru filmul animat, în care vom observa că Hotel Transylvania beneficiază de o distribuţie solidă, cu participarea vocilor unor actori ca Adam Sandler, Kevin James, David Spade, David Koechner, Cee -Lo, Selena Gomez, Steve Buscemi, Andy Samberg, Fran Drescher şi Molly Shannon.

Avem speranţe mari pentru Hotel Transilvania, mai ales că subiectul este legat oarecum de ţara noastră şi de o regiune şi nişte nume pe care România nu ştie să le exploateze aşa cum o face Hollywood-ul.
Hotel Transylvania va ajunge în cinematografe pe 21 Septembrie 2012.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.