The Avengers Trailer Nou: Super Eroi, Zei Şi O Armada Extraterestră

Super echipa eroilor Marvel, The Avengers, se uneşte pentru a salva lumea de o ameninţare extraterestră într-o aventură grandioasă în acest nou trailer explosiv pentru filmul ce se apropie de lansare.
Credeţi sau nu, mai sunt doar două luni până la lansarea a ceea ce acum doi trei ani părea doar un vis pentru fanii eroilor Marvel, filmul The Avengers.
Studioul Marvel a fost deosebit de ocupat cu implementarea campaniei publicitare pentru noul blockbuster Avengers, cu un buget estimat de 300 milioane dolari, pentru a ajuta la promovarea filmului care ne aduce astăzi al doilea trailer oficial exploziv.

Noul trailer The Avengers este acum online şi, spre deosebire de trailerele anterioare, acesta se afundă adânc în intriga filmului.
În timp ce noul trailer adânceşte misterul din jurul lui Loki (Tom Hiddleston) şi a armatei sale extraterestre, miza este acum clară şi scena este pregătită pentru supereroi cei mai puternici de pe Pământ.
Există o mulţime de imagini noi de văzut în acest material nou Avengers, în mare parte un spectacol plin acţiune pură, cu secvente în care Hulk îl salvează pe Iron Man şi nave extraterestre imense gata de a face ruine orice peisaj metropolitan.

La o primă privire, ne dăm seama că banii celor de la Marvel au fost bine cheltuiţi şi chiar mai mult de atât, acesta este primul film care sugerează că ar putea fi cu adevărat o experienţă uimitoare pentru conceptul 3D şi IMAX, trailerul demonstrând că The Avengers are unele din cele mai mai elaborate cadre şi secvenţe de acţiune.

Noul trailer este foarte bine gândit, şi decât să divulge secretele forţelor lui Loki, el subliniază în schimb conflictele personalităţilor diferite din echipei de supereroi, şi dinamica dintre diferiţi membri ai Iniţiativei Avengers.
Scenaristul şi regizorul Joss Whedon, a recunoscut de multe ori că conflictele dintre supereroii care alcătuiesc echipa The Avengers sunt la fel de importante ca şi conflictul cu forţele extraterestre.
De fapt, dacă stăm să gândim logic, în filmul ce-i uneşte pe Captain America, Iron Man, Hawkeye, Hulk, Black Widow Nick Fury şi Thor sub un singur nume : The Avengers, ar fi fost chiar impropriu să nu avem un conflict interior, şi interese diferite.

Aventura îndrăgiţilor super eroi din filmul The Avengers este simplă şi la obiect, Loki, fratele vitreg izgonit a lui Thor, vrea să distrugă Pământul, şi Nick Fury un agent super-secret S.H.I.E.L.D, adună o echipă de super eroi cu puteri extraordinare, care împreună trebuie să îl oprească pe Loki.

Viitorul film ce va reuni mai mulţi super eroi în frunte cu Captain America, este regizat şi scris de Joss Wheldon, având în distribuţie star-uri ca Robert Downey Jr. (Iron Man), Chris Evans (Captain America), Chris Hemsworth (Thor), Jeremy Renner (Hawkeye), Samuel L. Jackson (Nick Fury), Mark Ruffalo (Hulk), Scarlett Johansson (Black Widow) şi Clark Gregg (Agentul Phil Coulson).

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.