Comedia 21 Jump Street Într-un Trailer Nou Extins De 5 Minute

Vezi un trailer de cinci minute pentru remake-ul 21 Jump Street, şi află dacă filmul de comedie-actiune a lui Channing Tatum şi Jonah Hill merită văzut sau nu.
În timp ce majoritatea audienţei a trecut cu vederea ideea că Channing Tatum şi Jonah Hill sunt cap de afiş în adaptarea pentru marele ecran a serialului tv 21 Jump Street din 1987, rămâne totuşi un dram de optimism atunci când vedem noile promouri pentru acest remake.

Şi pentru a vă convinge că regizorii Phil Lord şi Chris Miller au un hit la îndemână, trebuie doar să vedeţi noul trailer de cinci minute, care printre altele, ne oferă o privire mai bună asupra personajului interpretat de Ice Cube, împreună cu Tatum şi Hill în încercarea de a aduce pe marele ecran unele momente cu adevărat amuzante.
În serialul original din 1987, 21 Jump Street este sediul central pentru o echipă de ofiţeri de poliţie care sunt specializaţi în investigaţia tinerilor minori.
Personalul unităţi 21 Jump Street este selectat din rândul tinerilor ofiţeri de poliţie care au capacitatea de a trece drept elevi de liceu sau studenţi, permiţându-le astfel să opereze sub acoperire, în zonele în care ofiţerii de poliţie nu pot.

Tratând cam acelaşi subiect ca şi serialul original, remake-ul 21 Jump Street îi are în distribuţie de data aceasta pe Jonah Hill şi Channing Tatum în rolul celor doi poliţişti tineri, cam tăntălăi ce-i drept, care ajung să opereze sub acoperire într-un liceu, pentru a demasca un prezumtiv traficant de droguri, sau poate chiar mai mulţi.
Acest nou trailer de aproximativ 5 minute, ne oferă mult mai multe detalii despre complotul din acest film şi probabil, mult mai multe scene pline de umor, dar în principiu, trebuie să admitem că 21 Jump Street rămâne doar o comedie presărată cu acţiune, care nu se va ridica la nivelul serialului tv, care la vremea lui a avut un mare succes în rândul tinerilor din aceea vreme având în distribuţie pe staruri ca Johnny Depp, Peter DeLuise, sau Richard Grieco.

Remake-ul 21 Jump Street regizat de Phil Lord şi Chris Miller, mai are în distribuţie actori ca Brie Larson sau Ice Cube, cu o apariţie surpriză a lui Johnny Depp şi este programat pentru lansare pe 16 Martie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.