Johnny Depp Vampir În Primul Trailer Complet Pentru Dark Shadows

Warner Bros şi Village Roadshow au lansat primul trailer complet pentru anticipatul Dark Shadows, noul film al lui Tim Burton cu Johnny Depp în rol principal şi o mulţime de alte nume cunoscute ce completează distribuţia.
Filmul, scris de John August, este bazat pe celebrul serial supranatural cu acelaşi nume al anilor ’60 creat de Dan Curtis, şi care a avut un parcurs de 1.225 episoade, fiind un soap opera atipic, în care existau elemente de horror şi în care apăreau o serie întreagă de creaturi întunecate: vampiri, monştri, vrăjitoare, vârcolaci, fantome şi zombie.

 Astfel nu se mai miră nimeni că Tim Burton şi-a asumat scaunul de regizor, distribuindu-l pe actorul său preferat şi pe soţia sa în acest nou mult anticipat film.
Johnny Depp îl interpretează pe Barnabas Collins, vampirul atipic ale cărui aventuri sunt descrise în film, iar faptul că duo-ul dinamic Burton – Deep se întoarce pe ecrane pentru a opta oară cu o nouă capodoperă ce vine din negurile timpului sub forma unei adaptări a unui serial ce a făcut ravagii de-a lungul timpului în audienţe, nu poate să fie decât de bun augur.
Pline de culoare şi bogate în detalii, imaginile ne sugerează un ton uşor amuzant al peliculei despre vampirul Barnabas Collins (Depp) trezit la viaţă după 200 de ani petrecuţi într-un coşciug, îngropat de viu de vrăjitoarea căreia i-a frânt inima (Eva Green).

Reîntors la vechea sa reşedinţă, Collinwood Manor în 1972, Barnabas găseşte totul în ruină, iar urmaşii familiei au, fiecare, planuri diferite de viitor, dar şi câte un secret întunecat, pe care nu au de gând să-l aducă la lumină.
În afară de reprezentanţii în miniatură ai creaturilor din Jurassic Park, pe care Barnabas le fixează înrebător, a imaginilor transmise de televiziuni ce îl derutează pe vampir, şi a metodelor moderne de a călători, îi vei recunoaşte în trailerul de mai jos pe Michelle Pfeiffer, Helena Bonham Carter şi Chloe Moretz.

În anul 1752, Josua şi Naomi Collins, împreună cu fiul lor Barnabas, au ridicat ancora plecând din Liverpool, Anglia, pentru a începe o viaţă nouă în America.
Dar se pare că un ocean nu a fost suficient de mare pentru a scăpa de blestemul misterios care a afectat familia lor.
După două decenii, Barnabas (Johnny Depp) are lumea la picioare, sau de cel puţin oraşului de Collinsport.
Proprietarul vilei de Collinwood, Barnabas este bogat, puternic şi un veteran Playboy.
Asta până când face greşeala gravă de a se despărţi de Angelique Bouchard (Eva Green), o vrăjitoare, în orice sens al cuvântului.
Angelique îl condamnă la o soartă mai rea decât moartea: transformarea lui într-un vampir, după care îl îngroapă de viu.
Două secole mai târziu, Barnabas este eliberat din greşeală din mormântul lui şi iese în lumea foarte schimbata din 1972.

Având caractere create de Dan Curtis, cu un scenariu scris de Seth Grahame-Smith, Dark Shadows regizat de Tim Burton are o distribuţie de excepţie având parte de participarea unor staruri că Eva Green, Michelle Pfeiffer, Chloe Moretz, Jackie Earle Haley, Gulliver McGrath, Helena Bonham Carter, Bella Heathcote, Christopher Lee, Ray Shirley, Alice Cooper şi Jonny Lee Miller.
Dark Shadows va debuta în cinematografele noastre din 18 Mai.

5 comentarii

  1. wow, desi il asteptam de mult nu m-am gandit niciodata ca va fi o semi comedie 🙂
    oricum arata bestial, se simte amprenta lui burton.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.