Despicable Me 2: Minioni Adorabili În Primul Teaser Trailer Şi Poster

Nebunia minionilor din filmul Depicable Me, se va intoarce pe marele ecran anul viitor in partea a doua, iar astazi avem parte de primul teaser trailer amuzant si un poster pentru Despicable Me 2.

Universal Pictures şi Iluminare Entertainment, au dat lovitura cu blockbuster-ul mondial Despicable Me, care a încântat publicul din întreaga lume în 2010, realizând aproximativ 540 milioane dolari la nivel mondial şi devenind al zecelea cel mai bine vândut film de animaţie din întreaga istorie a Statelor Unite. Vara anului 2013, pregăteşte o altă nebunie animată alături de drăgălaşi Minioni în Despicable Me 2.
Chris Meledandri şi echipa sa au creat o nou aventură animată, ce va avea parte de revenirea lui Gru (Steve Carell), fetele, minioni imprevizibili şi lingăi, precum şi o serie de personaje amuzante noi.
Deocamdată nu există detalii despre subiectul producţiei şi nici imagini din film, dar asta nu înseamnă că campania de marketing nu poate să înceapă cu 15 luni înainte ca filmul să aibă premiera. Prima întrebare care ne vine în minte este, cum vinzi în avans un film fără a avea filmul?
Evident că cu ajutorul drăgălaşilor minioni!

Cu faptul că sunt adorabili, creaturile pot vinde absolut orice.
Desigur, aceast material video este de fapt mai mult decât un teaser trailer, acesta este de fapt un anunţ, un mesaj clar şi răspicat, Despicable Me 2 va fi la fel de comic ca şi primul film, deşi, deocamdată nu avem nici cea mai mică idee de ce minioni cântă Beach Boys – Barbara Ann.

Filmul animat are parte de vocile talentate ale unor actori ca Steve Carell, Jason Segel şi Al Pacino.
Despicable Me 2 este programat să ajungă în cinematografe în 3D pe data de 3 Iulie 2013.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.