Falling Skies: Mai Multă Acţiune Sci-Fi În Primul Promo Pentru Sezonul 2

Cerul se va umple din nou de nave invadatoare iar rezistenţa oamenilor va fi pe măsura lor în Sezonul 2 al serialului Falling Skies ce este produs de Steven Spielberg şi care se va întoarce pe micile ecrane în această vară.

Serialul Falling Skies arăta la început ca şi cum ar putea avea toate ingredientele necesare pentru a fi un mare succes, omenirea dezbinată, extratereştri dezlănţuiţi, haos şi unele efecte vizuale impresionante pentru standardele de TV.
Cu un final de sezon de două ore, destul de impresionant şi 10 episoade care au oscilat între a fi la limita penibilului sau a fi foarte bune, serialul produs de Steven Spielberg a lăsat audienţa cu gura căscată atunci când a dezvăluit schemele controversate ale invadatorilor extratereştri la final de sezon 1.
Să fie ele intenţii malefice, sau să fie o ofertă de alianţă?
Dacă complotul din ultimul episod se dovedeşte a fi doar un artificiu regizoral pentru a umple cele două ore de final de sezon, cu siguranţă vom fi foarte dezamăgiţi, şi probabil nu vom afla răspunsul decât în Sezonul 2, care cu va încerca să aducă puţin mai multă acţiune, acţiune care a cam lipsit în primul sezon.
În fond este un serial scifi, iar subiectul principal fără puţină acţiune nu atrage audienţa.

În timp ce Falling Skies nu este serialul scifi cu care lumea este obişnuită, totuşi el aduce pe micile ecrane drame personale umane despre triumful şi supravieţuirea în condiţii devastatoare, un adevărat test de supravieţuire pentru soldaţii şi cetăţenii care încearcă să lucreze împreună pentru protejarea omeniri, în timp ce trebuie să facă planul unei campanii împotriva invadatorilor extratereştri pentru a recâştiga planeta.
Am putea spune că am pentru un serial scifi, fie el şi dramă, am văzut prea puţini extratereştri, prea puţine nave spaţiale şi nu aflăm (încă) adevăratele motive ale invaziei planetei noastre.

Dar, indiferent dacă îţi place sau nu literatura sf, filmele sf, înainte de toate serialul Falling Skies aduce pe micile ecrane o dramă şi mai apoi un spectacol science fiction, ce a cucerit audienţa treptat, construind pe parcursul primului sezon controverse ce au rămas în minta audienţei şi ce aşteaptă răspunsuri în Sezonul 2.
Primul promo pentru Sezonul 2 Falling Skies nu dezvăluie prea multe, dar aduce cu el încă odată speranţa că vom vedea mai multă acţiune, dramă şi nu în ultimul rând mult mai multă interacţiune cu extratereştri invadatori.

Cu un scenariu scris de Robert Rodat şi avându-l pe Steven Spielberg ca producător executiv, serialul Falling Skies are în distribuţie actori ca Will Patton, Noah Wyle, Moon Bloodgood, Drew Roy, Colin Cunningham şi Seychelle Gabriel şi va reveni pentru un al doilea sezon în această vară.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.