The Hobbit: Un Nou Videblog Cu Locaţii Umitoare Din Noua Zeelandă

The Hobbit: Un Nou Videblog Cu Locaţii Umitoare Din Noua Zeelandă

Primul videoblog pentru anul 2012 arată uimitor şi vine direct din Noua Zeelandă, unde regizorul Peter Jackson şi echipa numeroasă de producţie lucrează intens la cele două filme The Hobbit.

Cu siguranţă fani scriitorului Tolkien şi al regizorului Peter Jackson sunt încântaţi să vadă încă odată locaţiile care vor aduce la viaţă pe marile ecrane, personajele favorite din universul Lord Of The Rings.
Acesta ar fi videblogul cu numărul 6, iar regizorul Peter Jackson ne prezintă din nou cât de imensă este munca depusă pentru ecranizarea celor două carţii The Hobbit ce se filmează simultan.

Noul video uimitor, ne sugerează cam cum arată adevărata logistică pentru o asemenea producţie de proporţii şi demonstrează încă odată că acesta este modul în care toate filmele ar trebui să se promoveze, Peter Jackson ducând acest mod de a ţine legătura cu fanii la un alt nivel.
Acest nou video-blog, ne oferă o conexiune reală cu realizatori şi actori, subliniază cantitatea de muncă pe care ei o depun pentru producţie şi ne oferă unele mici detalii despre complotul şi povestea ce va ajunge pe ecrane, material spectacular pentru fanii regizorului şi al autorului Tolkien.
După cum am mai precizat, filmările pentru filmele The Hobbit durează 254 zile, fiind divizate în trei blocuri de filmare pentru scopul de a oferi timp de odihnă echipajului, timp pentru a lucra la efectele vizuale, la rectificarea scenariului şi mai ales la căutarea locaţiilor atât de necesare.
Noua Zeelandă arată uimitor, iar locaţiile în care se filmează cele două producţii sunt fantastice, lucru care îl putem vedea în acest nou video pe care domnul Peter Jackson l-a postat pe pagina sa de Facebook spre deliciul a zeci de mii de fani.
Dacă încă nu ştiaţi, trebuie să luaţi în considerare faptul că având în vedere efortul masiv pentru filmarea în diferite locaţii dificile, cele două adaptări The Hobbit vor fi filmate după sistemul back to back (simultan cu două echipe), urmărind cele două scenarii în acelaşi timp, făcând munca mult mai dificilă şi greoaie, dar în acelaşi timp fiind un sistem mult mai maleabil pe termen lung.

Regizorul Peter Jackson dovedeşte încă odată, de câtă transparenţă are parte această ecranizare şi încearcă să ne prezinte magnitudine acestei producţii şi să ne arate câţi oameni sunt implicaţi în realizarea unuia din cele mai aşteptate filme de anul acesta, un film ce necesită un efort deosebit din partea tuturor celor implicaţi şi după cum veţi vedea în videoblog, producţia a ajuns deja la jumătate şi va începe filmările pentru blocul cu numărul trei, ce probabil va aduce cu el un alt videoblog de pe platourile de filmare ale ecranizărilor The Hobbit.

The Hobbit: An Unexpected Journey va fi lansat pe 14 Decembrie 2012, iar a doua parte intitulată The Hobbit: There And Back Again va ajunge în cinematografe deabea pe 13 Decembrie 2013.

2 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.