The Host: Primul Trailer Al Filmului Bazat Pe Cartea SF A Autoarei Twilight

Află ce se întâmplă atunci când un parazit extraterestru invadează Pământul în primul teaser trailer pentru filmul The Host, o adaptare a romanului SF scris de creatoare fenomenului Twilight – Stephenie Meyer femeia din spatele francizei de miliarde de dolari, care îşi schimbă direcţia de la vampiri la extratereştri.
Filmările pentru adaptarea regizată Andrew Niccol după un roman SF scris de Stephenie Meyer, a început debea luna trecută, dar un teaser trailer a ajuns online şi ne oferă o primă ideea a ceea ce filmul va conţine.

Şi asta doar datorită faptului că Open Road Films ştie că ţinta demografică pentru acest film va năvăli în cinematografe în acest weekend pentru a vedea Jocurile Foamei, iar studioul speră să înceapă o campanie subtilă pentru proiectul lui Niccol prin a aduce în cinematografe acest preview în faţa proiecţiei blockbuster-ului The Hunger Games.
Similar cu Jocurile Foamei, adaptarea este o poveste SF, care are loc pe fundalul unui viitor prezumtiv tulburător şi dispune de o actriţă nominalizată la Oscar în persoana lui Saoirse Ronan în rolul principal care este supervizată de un regizor respectabil.

Lumea noastră a fost invadată de un duşman nevăzut.
Majoritatea oamenilor devin gazde pentru aceşti invadatori, minţile lor fiind preluate, în timp ce corpurile rămân intacte.
Cea mai mare parte a populatiei umane a cedat deja.
În acest tentant thriller SF, planeta noastră este invadată de nişte paraziţi extratereştri care se inserează în creierul uman, tratând omenirea de cancer, eliminând războaiele şi transformând Pământul într-un Paradis.
Deoarece încă nu dispun de imagini palpitante din acţiunea proproizisă a filmului, cei de la Open Road Films au dezvăluit doar câteva imagini din film, deşi destul de repede, având în vedere că filmul are premiera doar anul viitor, cu excepţia imaginilor cu oameni care au fost infectaţi de paraziţi extratereştri.
Judecând după acest trailer, ai putea crede că The Host este în primul rând un film ce are poveşti de dragoste cu consecinţe interesante, axat pe concepte familiare din trecut.
În timp ce este parţial adevărat, The Host, este după cum Niccol a declarat anterior, un fel de poveste de dragoste extraterestră, despre modul în care tânăra Melanie Stryder (Saoirse Ronan) îl convinge pe sufletul ne-uman care a preluat controlul asupra ei, numit Wanderer să-i caute familia, inclusiv pe iubitul ei Jared Howe (Max Irons), şi în cele din urmă pe Ian O’Shea (Jake Abel), un om care se îndrăgosteşte de extraterestrul Wanderer.

Triunghiul amoros gen Twilight prezent în The Host, ar fi un motiv suficient pentru cei ce nu apreciază munca scriitoarei Meyer să fie oarecum plictisiţi de încă o adaptare cinematografică fantastică ce se concentrează pe partea amoroasă, neglijând cumva partea sci-fi a poveştii.
Totuşi sperăm că respectatul regizor Niccol va reuşi să transforme acest material într-o bucată captivantă Sci-Fi, plină de divertisment, care să semene mai mult cu munca lui pentru filme ca Gattaca sau S1m0ne, şi mai puţin cu eforturile sale ulterioare.
The Host în cinematografe începând cu data de 29 Martie 2013.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.