Imagini Noi Din Filmul Sci-Fi Looper Cu Bruce Willis Şi Joseph G Levitt

Joseph Gordon-Levitt joacă rolul unui asasin plătit ce călătoreşte în timp pentru a duce la bun sfârşit contractele unor gangsteri din viitor, şi care se va întâlni cu el însuşi într-o versiune mai în vârsta, rol deţinut de Bruce Willis.
Looper este noul film al uimitorului scenarist şi regizor Rian Johnson (Brick, The Brothers Bloom), care are o premisă minunată ce ne prezintă munca unui asasin plătit ce lucrează pentru gangsteri din viitor care folosesc călătoria în timp ca pe o modalitate de a-şi acoperi urmele, având în distribuţie staruri ca Joseph Gordon-Levitt , Bruce Willis, Emily Blunt, Paul Dano, şi Jeff Daniels.

De data asta avem şi veşti minunate despre acest film, care a avut parte de o prezentare minunată ieri la evenimentul WonderCon.
Regizorul Rian Johnson a prezentat premiera trailerului pentru acest nou film science-fiction, şi în timp ce noi va trebui să aşteptam ceva timp pentru a vedea primele imagini în mişcare pentru Looper, câteva imagini au ajuns online.
Thrillerul futurist are loc într-o lume în care există călătorie în timp, dar este folosită doar pe piaţa neagră.
Când un gangster sau un şef al mafiei vrea să omoare pe cineva, trimite datele ţintei prin intremediul unei maşini a timpului cu 30 de ani în trecut, unde un criminal plătit interpretat de Joseph Gordon-Levitt, face toată treaba murdară.

Lucrurile merg fără probleme, şi Joe (Joseph Gordon-Levitt) duce o viaţa fără probleme, bani destui şi mult confort, asta până când viitorul Joe (Bruce Willis) este trimis în trecut pentru a fi ucis.
Când au fost anunţate începerea filmărilor, nu ne-am gândit o secundă măcar la cât de grea va fi provocarea de ai face pe cei doi actori să semene unul cu celălalt.
De curând regizorul Rian Johnson a declarat celor de la LA Times, faptul că Joseph Gordon-Levitt va petrece trei ore pe zi într-un scaun pentru a putea să poarte proteze practice care îl vor face să semene cu actorul mai în vârstă.

Aceste prime imagini din film arată machiajul subtil folosit pentru a-l face Gordon-Levitt să semene cu Bruce Willis, şi sincer să fim, suntem foarte impresionaţi, cu atât mai mult cu cât noul film marchează a treia colaborare dintre regizorul Rian Johnson şi actorul principal Joseph Gordon-Levitt, primul fiind Brick, şi al doilea fiind un cameo rapid în The Brothers Bloom ca şi patron al unui bar.
Cu realizări anterioare minunate, aceasta este prima încercare a regizorului Johnson de a face un film science fiction şi aşteptăm cu nerăbdare să vedem abordarea regizorului, având în vedere că opiniile unor critici de la o proiecţie timpurie privată a filmului, au fost destul de entuziaste, făcând comparaţie cu unele titluri cum ar fi producţia lui Duncan Jones – Moon, în ceea ce priveşte bugetul modest şi complotul inteligent dotat cu divertisment sci-fi.

Filmul sci-fi Looper scris şi regizat de Rian Johnson, produs de Ram Bergman şi James D. Stern va ajunge pe marile ecrane începând cu data de 28 Septembrie 2012.

2 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.