John Carter: Vezi Exclusiv Un Clip De 10 Minute Din Aventura Sci-Fi

Premiera adaptări sci-fi a operei scriitorului Edgar Rice Burrough, A Princess of Mars, intitulată John Carter va avea loc pe 9 Martie, dar până atunci, poţi vedea 10 minute din filmul regizorului Andrew Stanton.
John Carter oferă cu siguranţă o aventură epică, o combinaţie subtilă între sci-fi şi fantasy cu o poveste ce datează din anul 1912 şi care arată foarte promiţător sub bagheta regizorului Andrew Stanton care este la prima sa incursiune în filmele live action deşi regizorul deţine deja un premiu Osrcar.

Probabil cea mai plăcută surpriză în acest nou clip de 10 minute din John Carter, este umorul cu care scriitorul şi regizorul Andrew Stanton (Wall-E) reuşeşte să îl introducă subtil în film şi trebuie să recunoaştem că aceea parte a clipului ne-a cucerit instantaneu.
Dacă până acum ai avut oarece dubii în ceea ce priveşte măiestria regizorului, sau fidelitatea adaptări, trebuie să vezi neapărat cele 10 minute din filmul John Carter, pe care cei de la Disney le-au postat online pentru vizionare.
Clipul ne prezintă povestea căpitanului John Carter (Taylor Kitsch) înainte ca el să fie în mod miraculos transportat pe Marte, iar imaginile minunate din clip stabilesc clar cine este personajul principal.

Clipul face involuntar o descriere sumară a personajului John Carter, începând de la încăpăţânarea căpitanului de cavalerie, până la curajul cu care el este înzestrat, având parte şi de o mică descriere a abilităţilor sale, ce-i vor fi de folos în lupta ce urmează să o dea mai târziu pe Marte.
Clipul de 10 minute pe care urmează să îl vedeţi, clădeşte o bază reală pentru caracterul principal şi probabil cel mai important lucru, povestea vine prin ochii unei versiuni fictive a unui tânăr scriitor Edgar Rice Burroughs (Daryl Sabara), cel care a creat personajul imaginar cu mult timp în urmă.

Încă odată John Carter ne arată că nu există nici o îndoială, filmul arată grandios şi a demonstrat asta în toate trailerele anterioare pe care le-am văzut, iar convingerea că adaptarea sci-fi are un punct de dezvoltare pentru o viitoare franciză de succes, nici nu mai încape în discuţie.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.