Madagascar 3: Erope’s Most Wanted Are Trailer Şi Poster Nou

Naufragiaţi noştri preferaţi Alex, Marty, Gloria şi Melman au o singură şansă să ajungă acasă, iar aventura lor este prezentată în noul trailer pentru filmul Madagascar 3: Europe’s Most Wanted.
Filmul de desene animate cu numărul 3 din franciza Madagascar, Europe’s Most Wanted prezintă aceleaşi caractere prietenoase care ajung din întâmplare în Europa, unde trebuie să găsească o soluţie pentru a călători în siguranţă.
Iată că astăzi avem parte de un nou trailer şi un nou poster pentru Madagascar 3: Europa de Most Wanted, şi chiar dacă filmele din această franciză nu vor redefini filmele de animaţie sau de familie, cu siguranţă scot în evidenţă umorul de bună calitate, cu poante surprinzătoare ce fac aluzie chiar şi la industria cinematografică.

Am găsit surprinzător de plăcut primul film şi judecând după acest nou trailer, Europe’s Most Wanted arată destul de bine pentru a mai aduce puţină distracţie în viaţa copiilor sau chiar a adulţilor, pentru oricât de serios ai fi, atunci când îl vezi pe Chris Rock interpretând o zebră amuzantă, trebuie să chicoteşti măcar puţin.
Ca să nu mai vorbim de coloana sonoră a filmului, cea care a fost întotdeauna un punct forte şi a rămas întipărită în mintea tuturor celor ce au văzut filmele anterioare.

În acest nou film Madagascar, Alex leul (Ben Stiller), Marty (Chris Rock), Melman (David Schwimmer) şi Gloria (Jada Pinkett Smith), după aventura lor din Africa, decid să se întoarcă la casa lor reală din New York.
Regele Julien al XIII-lea, Maurice, Mort şi Pinguinii sunt alături de ei în această nouă aventură, dar de data aceasta drumul lor o ia prin Europa, unde găsesc şi acoperirea perfectă pentru un animal: un circ ambulant pe care îl vor revitaliza în stil Madagascar.

Desigur, nu întârzie să apară şi personaje noi în partea a treia, cum ar fi cele din circul ambulant, Stefano, Vitaly şi simpatica Gia, toate astea alături de înfiorătorul ofiţer pentru controlul animalelor Dubois, care va fi pe urmele eroilor noştri.

Cu un scenariu scris de Noah Baumbach (Fantastic Mr. Fox), Madagascar 3: Erope’s Most Wanted are parte de participarea vocilor unor actori ca Ben Stiller, Chris Rock, Jada Pinkett Smith, David Schwimmer şi Frances McDormand şi va ajunge în cinematografe pe 08 Iunie 2012.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.