Mision Imposible 5 Este Confirmat De Către Directorul Executiv Viacom

Directorul executiv al companiei Viacom, confirmă faptul că Misiune: Imposibilă 5 este deja în lucru şi va începe postproducţia în curând.
Mission: Impossible – Ghost Protocol a reuşit să fie un mare hit pentru cei de la Paramount, o revigorare care a venit atunci când era mai mare nevoie de ea alături de franciza care a prins din nou viaţă, aducând evident un imbold bine meritat carierei de actor a lui Tom Cruise şi cu adevărat un film distractiv şi plăcut live-action de debut al regizorului Brad Bird, a cărui expertiză precedentă a fost de a face filme animate ca Uriaşul De Fier şi minunatul The Incredibles.
Ştiind toate astea, este o surpriză că Paramount şi societatea mamă Viacom vor să facă o continuare pentru una din proprietăţile care aduc bani?

Franciza care după mulţi ani a devenit brusc rentabilă este momentan principalul star de acţiune al celor de la Viacom şi probabil nimic nu le va sta în cale în a realiza continuări pentru Mission Impossible.
Probabil şi fără starul principal Tom Cuise, Paramount sprijină actori care ar putea potenţial deţine rolul principal în viitoarele continuări pentru franciza, care ar putea avea un complot ce s-ar putea concentra în jurul personajelor lui Jeremy Renner, Paula Patton sau Simon Pegg.
Iar dacă viitoarele filme sunt puse în scenă de un regizor inteligent ca Brad Bird, ce ar putea oare să nu ne placă la o continuare?
În luna Decembrie am auzit că Paramount a decis rapid punerea în producţie a continuări Mission Imposible 5, iar acum ne apropiem cu adevărat de o confirmare oficială cu privire la acest subiect, venită direct de la conducere.

Philippe Dauman, directorul executiv al companiei Viacom, a declarat în timpul unei reuniuni a acţionarilor la New York, atunci când subiectul Misiune: Imposibilă 5 a fost menţionat, fiind întrebat de către un acţionar dacă există planuri de a dezvolta o continuare suplimentară, răspunsul lui a fost simplu şi la obiect: „Oh, Da!”
O continuare pentru Ghost Protocol este într-adevăr logică, dat fiind faptul că M:I4 are la activ încasări de aproximativ 679 Milioane dolari în întreaga lume.
Cu toate acestea, întrebarea dacă Brad Bird sau scenarişti lui Ghost Protocol Josh Applebaum şi Andre Nemec vor reveni, este cam nesigură în acest moment.
Chiar şi aşa, toată distribuţia ar trebui deja să fie sub contract dacă Mission Imposible 5 va fi să înceapă postproducţia undeva în această vară.

Apoi din nou, în măsura în care publicul devine tot mai pretenţios, sentimentul comun este probabil că această oportunitate este un moment bun pentru a merge probabil pentru un complot axat pe o altă misiune, indiferent de detaliile personale ale caracterului principal, indiferent că el este Tom Cruise sau Jeremy Renner.

Tu ce părere ai, crezi că Jeremy Renner ar putea să-i ia locul lui Tom Cruise la conducerea francizei Mission Imposible?

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.