Nimrod Antal Va Regiza Un Film 3D Pentru Trupa Metallica

Nimrod Antal, directorul unor filme ca Predators şi Vacancy, a fost contactat de legendara trupă Metallica pentru a regiza viitorul lor film 3D.
Trupa prezentă în The Rock and Roll Hall of Fame, Metallica este în căutarea unui regizor pentru a realiza un film de lung metraj ce va fi un amestec de naraţiune şi imagini din concerte, în care va juca James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett, Robert Trujillo şi desigur legiunea de milioane de fani Metallica.

Filmul este de aşteptat să înceapă filmările şi producţia în luna august a acestui an, fiind planificat pentru lansare pentru vara anului 2013.
Ajungând la peste treizeci de ani de activitate, Metallica este una dintre cele mai mari trupe de pe planetă, începând ca fiind una din fondatoarele de metal thrash, împreună cu trupe ca Slayer, Megadeth şi Anthrax, ei au vândut mai mult de 100 de milioane de albume în toată cariera lor şi au influenţat zeci de trupe ulterioare şi bineînţeles milioane de fani din jurul lumii.
Detaliile despre viitorul film nu prea există deocamdată, dar cu o istorie bogată în suişuri şi coborâşuri ca a trupei Metallica, povestea proiectului ar trebui să se scrie singură.

Iată ce a declarat bateristul trupei Metallica, Lars Ulrich despre decizia de a-l aduce pe Antal la regia proiectul trupei:
-„Am fost un fan al lui Nimrod, deoarece primul film unguresc, Kontroll, a apărut la Cannes în 2004 şi a lăsat pe toată lumea cu gura cască. Am urmărit cu entuziasm cariera lui la Hollywood de-a lungul ultimilor ani. De fapt în cinci minute de la întâlnirea cu el am fost dependent de entuziasmul lui de a regiza filmul nostru şi de faptul că este deja pregătit să înceapă procesul de creaţie. Am zis „Hai să pornim atunci”

La fel de entuziasmat este şi regizorul Nimrod Antal, care a declarat de curând că este un fan al legendarei trupe şi a spus despre proiect următoarele:
-„”Metallica a făcut parte din viaţa mea întotdeauna şi pentru mine este o oportunitate incredibilă să ajung să lucrez cu ei. Vom valorifica toată energia puternică şi vom scoate în evidenţă toată spectacolele măreţe live ale celor de la Metallica, injectând o naraţiune în film, iar pe lângă toate astea vom filma totul în 3D, pentru a ridica la un alt nivel întreaga experienţă.”

În timp ce versiunea regizorului Antal va avea o caracteristică axată pe concerte cu imagini 3D şi va avea o cu totul altă estetică şi naraţiune, aceasta nu va fi prima incursiune a trupei în lumea de la Hollywood.
Regizorul Darren Aronofsky (Requiem for a Dream) a filmat recent un videoclip pentru Metallica, care l-a prezentat pe solistul de la Velvet Underground, Lou Reed.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.