Noul Robocop Va Avea Vizorul Modificat Şi Un Nou Costum Futurist

Joel Kinnaman, cel care îl va interpreta pe Alex Murphy în remake-ul Robocop ne tachinează cu unele informaţii în ce priveşte filmul regizat de Jose Padilha.
Fanii filmului original din 1987 regizat de Paul Verhoeven, poate îşi mai amintesc că Peter Weller a jucat rolul eroului titular Robocop, un poliţist care a fost reînviat sub forma unui cyborg utilizând tehnologia de ultimă oră în robotică şi , după ce a fost victima unei crime brutale a unor răufăcători fără scrupule.
Singurul lucru după care puteai să îţi dai seama că în spatele măşti lui Robocop este actorul Peter Weller era doar o bandă îngustă pe maxilarul de jos.

Ei bine, se pare că acest lucru nu va mai fi valabil şi pentru filmul lui Jose Padilha, care se vrea un adevărat remake, unde îi vom vedea chiar şi ochii actorului Joel Kinnaman atunci când va purta costumul lui Robocop.
Într-un interviu acordat ieri celor de la MTV News, Joel Kinnaman a vorbit pentru prima oară de când a fost distribuit în rolul Robocop despre munca sa la acest reboot şi despre regizorul Padilha:
„Sunt foarte încântat. Mai ales de direcţia pe care acest regizor o are pentru Robocop. José Padilha este foarte tare. El este cu adevărat implicat în ceea ce face.”

Cu privire la tehnologia ce o va folosi regizorul în remake-ul Robocop, actorul a declarat că ea va fi ceva mai umană, mai apropiată de realitatea din ziua de astăzi, când neurostiinta este mai dezvoltată.
– „Acest RoboCop va fi mult mai uman. Primul film este unul din filmele mele preferate. Îmi place foarte mult şi desigur că Verhoeven are un ton foarte special pentru filmul original, dar acesta este o re-imaginare şi există evident o mulţime de lucruri ce vor face legătura între cele două filme, dar această nou versiune este mult mai plină de acţiune şi mai bună, iar pentru Alex Murphy va fi mult mai dificil de acceptat realitatea atunci când va deveni RoboCop.”

În ceea ce priveşte rolul principal al filmului, ştim că regizorul Padilha l-a vrut iniţial pe Michael Fassbender, mai apoi pe Rusell Crowe ca într-un final să se mulţumească cu Joel Kinnaman, care a mai declarat că scenariul este unul nou nouţ, scris de Josh Zetumer şi relativ nou venitul în branşa Nick Schenk (Gran Torino) şi că remake-ul Robocop încearcă să evite scenariul scris special pentru încercarea din 2009 a lui Darren Aronofsky.
În ceea ce viitorul costum al personajului principal, Joel a mai declarat:
– „”Nu vreau să dezvălui prea multe, dar va arăta foarte futurist şi înclinat spre acţiune. Incă se lucrează la costum şi la felul cum va arăta la final, dar vizorul va fi aproape transparent şi probabil o să-i puţei vedea cu ochii lui Robocop.”

Regizat de Jose Padilha şi avându-l pe Joel Kinnaman în rolul principal, fiind un remake al filmului SF clasic din 1987, Robocop se va lansa în cinematografe pe data de 9 August 2013.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.