Prima Imagine Din Lone Ranger: Un Alt Costum Ciudat Pentru Johnny Depp

Jerry Bruckheimer a dezvăluit prima imagine oficială cu Armie Hammer şi Johnny Depp ca John Reid şi Tonto în noua versiune a celor de la Disney pentru Lone Ranger.
După ce am crezut că va dura o eternitate începerea producţiei pentru filmul care la un moment dat avea un buget umflat de peste 250 de milioane de dolari, aflat sub bagheta lui Gore Verbinski, remake-ul controversat Lone Ranger a început în sfârşit filmările în luna Februarie a acestui an, în locaţii din New Mexico.

Proiectul lui Jerry Bruckheimer şi Gore Verbinski al celor de la Disney intitulat Lone Ranger, a trecut prin tot felul de greutăţi încă de la începuturile dezvoltări sale, începând cu probleme ale scenariul ce conform declaraţilor lui Gore Verbinski, includea iniţial vârcolaci mistici şi coioţii supernaturali, precum şi probleme cu bugetul, care între timp a mai fost redus.
Verbinski îi va da indicaţii din nou starului trilogiei Piraţii Din Caraibe Johnny Depp în rolul Tonto alături de Armie Hammer (The Social Network, Mirror Mirror) care deţine rolul titular al pistolarului justiţiar Lone Ranger.
Lone Ranger îl are ca producătorul pe nimeni altul decât Jerry Bruckheimer, cel care a dat publicităţii pe tweeter prima imagine cu Hammer şi Depp în costumele ce le vor avea în această poveste minunată venită din negurile timpului.

După cum se poate observa din această primă imagine, Armie Hammer este mascat convenţional, exact cum ar trebui să arate John Reid, dar în acelaşi timp, Johnny Depp are o imagine destul de ciudată, intrând în pielea personajul nativ american şi luând în considerare faptul că actorul are tendinţe extravagante în ceea ce priveşte costumele, nu ne mai miră chiar nimic când e vorba de Deep.
În timp ce mulţi oameni s-ar putea să fie dezamăgiţi de aspectul pe care Depp îl aduce pentru personajul Tonto şi ţinuta sa, mai ales de aceea pasăre de pe capul lui, ne întrebam dacă mai există fani care sunt cu adevărat şocaţi de imaginea actorului purtând un machiaj neobişnuit cu decoraţiuni ciudate ale corpului.
Aşa cum mulţi dintre voi se întrebă dacă excentricul Johnny Depp aduce ceva nou în costumaţia personajului Tonto, sau dacă este chiar atât de bizar, la fel ne-am întrebat şi noi şi am găsit un răspuns cât de cât satisfăcător.
În ceea ce priveşte acurateţea istorică, costumaţia actorului nu este chiar atât de ciudată cum s-ar putea crede la prima vedere.
Puteţi vedea mai jos interpretarea unui artist care redă un indian american Dakotan în haine tradiţionale şi puţei face o comparaţie cu ţinuta lui Johnny Depp:

Gore Verbinski a promis anterior că Lone Ranger va fi o producţie cât de cât fidelă istoriei şi va încerca să redea puţin din istoria vestului sălbatic de pe vremuri, dar că asta nu înseamnă o abatere de la producţiile cu care Disney ne-a obişnuit, filmul având parte de o aventură completă, plină de acţiune.
Lone Ranger este o aventură palpitantă plină de acţiune şi umor, în care celebrul erou mascat, este readus la viaţa într-o nouă viziune.
Nativ Americanul Tonto, relatează poveştile nespuse care au dus la transformarea lui John Reid, un om al legii, într-o legendă a justiţiei western, poveşti ce vor ţine audienţa în priză, într-o peliculă plină de surprize epice, cu replici pline de umor.
Atunci când un tânăr Ranger Texan devine singurul supravieţuitor al unei ambuscade organizată de un lider malefic, el este salvat de un vechi prieten din copilărie un indian Comanche pe nume Tonto, cu care rangerul texan a făcut un legământ de frăţie în copilărie.
După recuperarea sa, el îşi dedică viaţa luptei împotriva răului, cu ajutorul calului numit Silver şi a partenerului său indian Tonto, el devenind marele erou mascat western, Lone Ranger.

Lone Ranger va fi regizat de Gore Verbinski, produs de Jerry Bruckeimer şi dispune deocamdată de nume sonore pentru distribuţie, cu Johnny Depp în rolul nativ americanului Tonto şi Arnie Hammer în rolul John Reid/Lone Ranger, Helena Bonham Carter, William Fichtner, Barry Pepper, Tom Wilkinson, James Frain, şi are data de lansare stabilită pentru 31 Mai 2013.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.