Rise Of The Guardians : Toate Legendele Copilăriei În Primul Trailer

Toate legendele personajelor cunoscute din copilărie fac echipă pentru a salva lumea şi pentru a proteja minţea copiilor în primul trailer oficial pentru animaţia produsă de Guillermo del Toro şi intitulată Rise Of The Guardians.

Nu ai cum să ignori noua animaţia marca DreamWorks şi nu ai cum să nu te îndrăgosti cu ea.
Iar dacă simţi că nu e genul tău de animaţie, atunci cu siguranţă copii vor fi super încântaţi să audă despre acest film animat în care se adună toate miturile despre personajele ce ne-au fascinat copilăria.
Produs de Guillermo del Toro, filmul animat de aventură, spune povestea este epică a unui grup de eroi, fiecare cu abilităţi extraordinare şi care atunci când un spirit rău cunoscut sub numele de Pitch vrea să pună stăpânire pe lume, trebuie să-şi unească forţele pentru prima dată în istorie pentru a proteja speranţele, credinţa şi imaginaţia copiilor din întreaga lume.
Dar faptul că eroii noştri sunt Moş Crăciun, Iepuraşul de Paşte, Sandman, Jack Frost sau Zâna Măseluţă face ca acest film animat să fie incredibil de tentant şi aşteptat.
În timp ce toate astea sună puţin copilăresc, trailerul de astăzi pentru Rise Of The Guardians, arată destul de spectaculos din punct de vedere vizual.

Povestea filmului vine de la autorul William Joyce, care a creat şi foarte emoţionantul film scurt, câştigător al unui Oscar, The Fantastic Flying Books of Mr. Morris Lessmore.
Filmul este regizat de Peter Ramsey şi co-regizat de William Joyce, fiind produs de Christina Steinberg şi Nancy Bernstein cu un scenariu scris de câştigătorul premiului Pulitzer David Lindsay-Abaire, avându-i ca producători executivi pe Guillermo del Toro şi Michael Siegel.
Pe lângă toate astea faptul că vom avea parte şi de ceva acţiune şi aventură, nu poate fi decât un plus pentru Rise Of The Guardians, iar faptul că de-a lungul timpului studioul DreamWorks Animation a fost adeptul mix-urilor de momente palpitante cu poveşti prietenoase pentru copii, face filmul şi mai distractiv.
Singura întrebare reală este: Cum vor reacţiona copii atunci când vor vedea acest film animat, fiind vorba de atâtea personaje celebre în care ei încă mai cred?!

Să sperăm că studioul nu va sfârşi prin a primi o mulţime de reclamaţii furioase de la părinţi supăraţi că filmul a deteriorat credinţa copiilor în aceste personaje.
Se joacă cu vocile în Rise Of The Guardians următoarele staruri: Chris Pine, Alec Baldwin, Hugh Jackman, Isla Fisher şi Jude Law.
Rise of Guardians se va fi lansa în cinematografele din întreaga lume începând cu 21 Noiembrie, 2012.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.