Snow White And The Huntsman: Aventura Epică În 5 Noi Spoturi Tv

Kristen Stewart, Chris Hemsworth şi echipa de producţie pentru adaptarea modernă a poveşti lui Albă Ca Zăpada şi Vânătorul, ne dezvăluie secrete din spatele camerelor de filmat în 5 spoturi tv noi, pline de interviuri şi imagini fabuloase.
Albă Ca Zăpada Şi Războinicul Vânător este o nouă abordare a basmului clasic care îi oferă un rol mai extins Vânătorului (Chris Hemsworth) unde Regina cea Rea interpretată de magnifica Charlize Theron, îi ordonă acestuia să o ducă pe Albă Ca Zăpada (Kristen Stewart) în pădure şi să o omoare, dar în schimb Vânătorul o eliberează.
În noua abordare a basmului, Vânătorul nu ia această atitudine din dragoste, în filmul lui Rupert Sanders, acesta acţionează mai mult ca un mentor, învăţând-o pe Albă ca Zăpada să se lupte şi să supravieţuiască.

Un nou trailer complet pentru Albă Ca Zăpada Şi Războinicul Vânător este programat să ajungă online săptămâna viitoare şi în anticiparea trailerului, vă prezentăm noi spoturi tv, interviuri şi chiar un preview pentru viitorul trailer complet.
Spoturile tv sunt de fapt destul de interesante, deoarece acestea ne dau o privire asupra modului în care regizorul Rupert Sanders lucrează cu adevărat epic şi ne demonstrează încă odată cât de diferită este această abordare faţă de celălalt adaptare, Albă Ca Zăpada – Mirror Mirror.
Acţiune filmului este un element foarte important în încercarea de a face publicul să creadă într-un titlul ca Albă Ca Zăpada, care la urma urmei poate rămâne doar un titlu pentru povestea ce poate fi destinată a deveni un adevărat film intens, cu o mulţime de lupte cu săbii, multe explozii şi cai plini de armuri.

Nu e nimic nou revelator în aceste spoturi tv, dar faptul că există interviuri cu distribuţia filmului, conferă unicitate noilor imagini din Snow White And The Huntsman.
Deocamdată, vizual filmul arată spectaculos şi pare că preia puţine imagini stilizate dintr-un film de război medieval, dar cel mai important lucru, ne redă puţin din secretele de interior ale producţiei, dezvăluind din munca enormă pe care designerul de costume Colleen Atwood o face pentru garderoba filmului şi evident interviurile cu Kristen Stewart, Chris Hemsworth şi Charlize Theron, vorbind despre film şi personajele lor.

Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător va ajunge în cinematografe începând cu data de 1 Iunie.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.