Starship Troopers: Invasion Şi Primul Trailer Pentru O Continuare Animată

Gândaci extratereştri vor reveni în Starship Troopers Invasion, filmul animat ce se vrea o continuare directă a celebrei francize, ce îl are acum pe Casper Van Dien ca producător executiv.

spuneam mai anul trecut că franzica Starship Troopers va avea parte de o continuare directă a filmului sci-fi regizat de Paul Verhoeven în 1997, care a fost un smash hit, fiind bazat pe romanul grafic Starship Troopers de Robert A. Heinlein.
De acolo însă, au fost două continuări teribile şi nu prea reuşite, lansate direct pe DVD.
Continuările directe ale filmului au devenit nişte eşecuri lamentabile, deoarece complotul pentru partea a doua şi a treia s-a cam îndepărtat de povestea iniţială, devenind mai mult filme de groază decât SF-uri de acţiune, neavând nici măcar jumătate din valoarea filmului original.
Şi asta probabil din cauza bugetului redus de care au avut parte continuările, dar suferind cel mai mult din cauza lipsei de imaginaţie, imaginaţie pe care regizorul Verhoeven a fructificat-o la maxim în filmul din 1997.
Tocmai de aceea salutăm iniţiativa lui Casper Van Dien de a se implica în realizarea acestui proiect ce se vrea o continuare directă a filmului original, care de fapt sare peste celelalte continuări şi tratează subiectul direct al filmului iniţial din ’97.
Primul trailer pentru a patra aventură, de data aceasta animată, pentru Starship Troopers a fost lansat online, iar pentru cei ce nu ştiau acest lucru s-ar putea să fie o surpriză.
Încă de când am anunţat pentru prima dată că Starship Troopers va avea parte de o continuare, am fost impresionaţi de conceptul viitoareai animaţii, dar mai ales impresionaţi de faptul că producătorii au decis să treacă la animaţie.

Filmul care este o continuare directă a filmului lui Paul Verhoeven îl are la bord pe Casper Van Dien (Starship Troopers) ca un producător executiv şi aduce înapoi o parte din echipa de producţie creativă care a lucrat la filmul original.
Acest prim trailer joacă de fapt rolul unui teaser, dar animaţia combinată cu CGI arată de fapt destul de bine.
Acesta animaţie de top va fi bazată în totalitate pe efecte CGI speciale şi pe tehnologia motion-capture, fiind regizată de Shinji Aramaki, apreciatul regizor al filmului animat Appleseed, Appleseed Ex Machina şi Halo Legends.

Posterul şi mai toate conceptele pentru viitorul film CGI sunt realizate de Hidetaka Tenjin.
Starship Troopers: Invazia este produs de Joseph Chou, Edward Neumeier şi Casper Van Dien, cu un scenariul scris de către Flint Dille, va ajunge în cinematografe din acesta vară.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.