Super Trailer Pompos Si Postere Noi Pentru Man In Black 3

Noul trailer pentru Man In Black 3 are acelaşi umor sarcastic cu care franciza ne-a obişnuit în filmele anterioare, şi ne dezvăluie adevăratul motiv pentru care Will Smith (Agentul J) trebuie să călătorească în timp.
Sony Pictures este gata să revizuiască una din proprietăţile sale foarte profitabile în această vară, cu producţia Men In Black III, un nou film 3D adăugat la populara franciză de succes ce îşi are originile în cărţile de benzi desenate Sci-Fi.

Complotul din Man In Black 3 aduce pe marele ecran o nouă tranşă de extratereştrii ciudaţi care sunt porniţi să distrugă toţi oamenii de pe Pământ, acţiune ce îl forţează pe Agentul J (Will Smith) şi pe Agentul K (Tommy Lee Jones) să formeze încă odată o echipă de succes pentru a salva planeta.
Povestea se complică de data aceasta, atunci când Agentul K dispare şi Agentul J (Will Smith) face un salt în timp în ani ’60 pentru a se confrunta cu un tânăr Agent K interpretat de Josh Brolin.

Acest nou trailer, este mult mai lung decât cel anterior şi ne oferă umorul sarcastic care rezultă din confruntarea a două generaţii, iar pe lângă faptul că Josh Brolin îl imită destul de bine pe Tommy Lee Jones, Man In BLack 3 are avantajul călătoriei în timp pentru a ne spune o poveste cu glume despre celebrităţi şi figuri celebre din anii ’60, care par a avea unele secrete de care doar oamenii în negru ştiu.

Man In Black 3 se pare că utilizează în mare măsură formula filmelor predecesore şi deşi MIB 2 este considerat a fi inferior primului film din serie, faptul că acest nou film aduce elemente 3D, şi efecte vizuale îmbunătăţite ar trebui să ajute la promovarea şi succesul filmului ce se va lansa în vară.
Men In Black III va ajunge în cinematografe în 2D, 3D şi IMAX 3D începând cu data de 25 Mai 2012.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.