Total Recall 2012 – Primul Teaser Trailer Dezvăluie O Viziune Diferită

Primul teaser trailer pentru noua viziune a filmului sci-fi Total Recall, ne prezintă peisaje urbane futuriste şi maşini ce plutesc într-un viitor îndepărtat.

Total Recall este un proiect ce vine mai mult ca o reinterpretare mai modernă a novelei lui Philip K. Dick „We Can Remember It For You Wholesale” şi nu ca un remake pur cum va fi RoboCop.
Total Recall este un thriller de acţiune despre realitate şi despre memorie, inspirat de celebra novelă amintită mai sus, scrisă de mult prea iubitul autor Philip K. Dick.

„Bine aţi venit la Rekall, compania viitorului ce poate transforma toate visele tale în amintiri reale” este fraza care pentru un muncitor pe nume Douglas Quaid (Colin Farrell) sună tentant atunci când se hotărăşte că are avea nevoie de o mică vacanţă ce să îl îndepărteze de problemele cotidiene şi în ciuda faptului că are o soţie frumoasă (Kate Beckinsale) pe care aparent o iubeşte, el îşi transformă visul de a fi un super spion în realitate.
Dar atunci când procedura de transformare a visului în amintire merge greşit, Quaid devine un om bântuit.
Linia dintre fantezie şi realitate devine neclară şi soarta lumii atârnă în balanţă atunci când Quaid îşi descoperă adevărata identitate.

Primele imagini oficiale pentru Total Recall, sunt clar nişte frânturi din viitorul trailer full pe care îl vom vedea Duminică 1 Aprilie şi e clar că Wiseman a creat un cu totul alt concept decât cel din filmul original Total Recall al regizorului Paul Verhoeven.
Designul futurist al oraşului şi personajul interpretat de Colin Farrell aduc cu siguranţă o prezenţa impunătoare, dar totuşi nu putem remarca cadrele ce sunt izbitor de asemănătoare cu o serie de filme sci-fi anterioare, cum ar fi Judge Dredd sau The Fifth Element, precum şi asemănarea cu maşinile prezentate în Demolition Man şi trupele Cerberus din Mass Effect.

În acelaşi timp nu putem remarca aspectul curat al efectelor digitale şi oarecum cascadoriile familiare care amintesc aici de munca anterioară a regizorului Len Wiseman pentru franciza Underworld.
Totuşi, oarecum distribuţia bună pentru Total Recall compensează puţin coincidenţele din această nouă adaptare, având parte de actori ca Colin Farrell, Kate Beckinsale, Jessica Biel, John Cho, Ethan Hawke şi Bryan Cranston.

Noua versiune Total Recall este regizată de Len Wiseman, având parte de un scenariul scris de Kurt Wimmer şi Mark Bomback, cu o poveste adaptată pentru marele ecran de Ronald Shusett, Dan O’Bannon şi Povill Jon.
Producătorii noului film sunt Neal H. Moritz şi Toby Jaffe.
Filmul sci-fi Total Recall va ajunge în cinematografe începând cu data de 3 August 2012.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.